Decoratiuni pentru bradul de Craciun. Cum realizezi un glob din hartie (Tutorial Video)

3498 0

Cheamă-l pe prichindelul tău lângă tine, roagă-l să-ţi dea o mână de ajutor şi ascultaţi împreună cele mai frumoase colinde de Crăciun în timp ce confecţionaţi câteva decoraţiuni pentru bradul de Crăciun.

Confecţionaţi un glob din hârtie pentru brad 

Globul din fotografie este foarte uşor de executat şi, pentru el, nu ai nevoie decât de hârtie sau, de preferat carton care este mai tare şi se aşază mai bine, de foarfece, lipici şi o bucată de panglică. 

Deoarece am realizat şi noi acest glob de hârtie, iată câteva sugestii care îţi pot fi de ajutor.

Dacă nu ai cele cercurile din carton gata pregătite, vei avea nevoie de ceva răbdare pentru a le decupa pe toate. Copilul tău te poate ajuta sa le contureze folosindu-se de gura unui pahar şi, dacă este suficient de mărişor, poate să decupeze şi el. Este un excelent exerciţiu de dexteritate.

Poţi să foloseşti hârtie într-o singură culoare, dar poţi combina şi mai multe culori. De asemenea, îl poţi lăsa pe copilul tău să deseneze cercurile şi să fie creativ: le decora cu motive de iarnă, cu sclipici etc, cu personajele lui preferate etc. Poate că nu va fi globul perfect, dar va avea cele mai valoroase ingrediente ale unei decoraţiuni pentru bradul de Crăciun: va fi făcută cu pasiune, cu dragoste şi veselie.

Citeşte şi Desene de Craciun. Cum desenezi fata lui Mos Craciun (tutorial video)

Decoraţiuni pentru bradul de Crăciun. Mod de realizare

Decupează 16 cercuri din hârtie/ carton.

Îndoie în jumătate fiecare dintre cele 16 cercuri.

Lipeşte-le unul de celălalt – lipeşte jumătatea unui cerc de jumătatea celuilalt până când sunt lipite toate 16.

Lipeşte fundiţa pe partea interioară.

După ce ai lipit fundiţa, lipeşte şi cele două capete pentru a finaliza globul. 

Citeşte şi Decoratiuni de Craciun facute manual, din sticle de plastic

 Urmăreşte mai jos un tutorial video care îţi arată toţi paşii de realizare a acestei frumoase decoraţiuni pentru bradul de Crăciun.

In this article

Join the Conversation