Desene animate: Bob Constructorul

3738 0

Bob Constructorul urmareste aventurile lui Bob si ale masinilor sale: Scoop excavatorul, Muck sapatorul basculanta, Dizzy betoniera, Lofty macaraua si Roley masina de netezit, impreuna cu parteneri de afacere ai lui Bob, Wendy si pisica Pilchard, avand toti baza pe santierul de constructii al lui Bob. In vecinatate locuiesc fermierul Pickles, tractorul sau Travis si Spud, sperietoarea de ciori neastamparata, pusa mereu pe sotii.

Santierul lui Bob nu este unul obisnuit pentru ca masinile lui Bob gandesc. Pot vorbi intre ele, cu Bob sau cu oricare alta fiinta si se comporta mai degraba precum o ceata de copii voiosi decat ca o colectie de masini.

Desi este oficial „seful” lor, pentru masini Bob este mai mult prieten decat proprietar. El vorbeste cu acestea intr-o maniera afectuoasa si incurajatoare si le trateaza egal. Dintre masini, adevaratul conducator este Scoop.

Masinile sunt precum un grup adorabil de copii: tinere, pasionate, obraznice, zburdalnice si spontane pentru ca publicul sa se identifice cu ele. Lumea lui Bob Constructorul este moderna, cu nelipsitele dispozitive cum ar fi calculatoarele, faxurile si telefoanele mobile.

Totusi, faptele si intamplarile sunt clasice: prieteni care ajuta prieteni la ananghie, rezolvarea problemelor si oferirea suportului emotional. Prietenii lui Bob rad impreuna, se joaca impreuna, se cearta si se impaca si fac tot posibilul sa o scoata cumva la capat…precum copiii din toata lumea.

In this article

Join the Conversation