Design de hainute pentru copii de la Marc Jacobs

322 0

Marc Jacobs a lansat prima linie de hainute pentru copii in 2005, iar in 2010 aceasta a fost completata de o linie de costume de baie. De atunci, el a ramas popular in randul parintilor care si-au dorit ca micutii lor sa fie imbracati in acord cu tendintele sezonului. Printre copiii care poarta hainute Little Marc Jacobs, se regasesc celebritati  precum Suri Cruise (fiica lui Katie Holmes si a lui Tom Cruise),  Blue Ivy Knowles, fiica lui Beyonce, Matlida Rose Ledger (fiica lui Heath Ledger si Michelle Williams), Sadie Sandler (fiica lui Adam Sandler) sau Anja Ambrosio Mazur (fiica top-modelului Alexandra Ambrosio).

Hainute pentru copii create de Marc Jacobs

Colectia Little Marc Jacobs de primavara-vara 2013 este disponibila si in Bucuresti, in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City. Aceasta pune accent pe grafisme, print-uri cu inimi si personaje haioase. Paleta de nuante este vie fiind formata din oranj, galben lime, nuante de turcoaz (desemnat culoarea anului) si de albastru-navy. Un alt trend al colectiei este folosirea nuantelor metalizate: rochitele sunt accesorizate cu dantela argintie, iar balerinii „soricei” sunt poleiti cu glitter.

De stiut: In cadrul evenimentului Global Kids Fashion Week, organizat de retailer-ul alexandalexa.com, designerii si brand-urile renumite de moda pentru copii, printre care si Little Marc Jacobs isi prezinta tendintele de toamna/iarna, 2013-2014.

In this article

Join the Conversation