Destinul tau e scris in numere

772 0

Numarul destinului reprezinta suma redusa a datei de nastere. El iti arata traseul vietii. Se folosesc numai 11 numere, cu ajutorul carora se construiesc numerograme. Aceste numere sunt: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11 si 22.

Se insumeaza numerele ce compun data nasterii. Numerele obtinute se reduc prin insumarea cifrelor componente pana ajungi la unul dintre numerele fundamentale, cele dintr-o singura cifra, sau numerele maiastre 11 si 22.

Fiecare dintre aceste numere fundamentale are anumite semnificatii. Asadar, data nasterii, exprimata numeric in formatul zz.ll.aaaa (zz=numarul zilei, de la 1 la 28/29/30/31, dupa caz; ll=numarul lunii, de la 1 la 12; aaaa=numarul anului, de exemplu 1987), este folosita pentru a calcula numarul destinului.

Sa presupunem ca esti nascuta pe 19.10.1950. Aduni 1+9+1+0+1+9+5+0=26. Aduni in continuare 2+6=8. Acesta este numarul destinului persoanei nascute in 19 octombrie 1950.

1. Esti conducatoare, independenta, individualista.

Calitati: Inspiratie creatoare, entuziasm si dorinta de autodepasire. Esti puternica, fizic si psihic, si ai capacitatea de a-i conduce pe altii. Defecte: Esti egoista, cateodata superficiala, si deseori ai tendinta de a nu mai fi multumita de nimic. Suferi uneori de complexe de superioritate si esti mult prea nerabdatoare.

Calitati: Esti foarte sincera si deschisa. Te pricepi sa lucrezi cu oamenii si esti capabila sa formezi si sa coordonezi o echipa, pentru ca ai foarte mult tact. Defecte: Esti uneori apatica si poti deveni pesimista.

3. Capacitate de exprimare, spirit artistic, simti din plin bucuria de a trai.

Calitati: Iti place armonia, te domina dorinta de a-ti manifesta talentele creatoare. Te caracterizeaza caldura sufleteasca, placerea de a conversa, sociabilitatea si comunicarea sincera. Defecte: Latura negativa a acestui numar poate conduce la un anumit tip de exces: poti deveni cu usurinta frivola si superficiala.

4. Esti ordonata, pragmatica, ai nevoie de dezvoltare continua.

Calitati: Esti o foarte buna organizatoare, un excelent manager, capabil sa gaseasca intotdeauna o solutie pentru orice problema. Esti fidela si devotata in relatiile sentimentale si poti fi un partener de incredere in afaceri. Defecte: Uneori te poti pierde in detalii neimportante, ceea ce duce la pierderea unor ocazii importante.

Calitati: Iti place sa traiesti clipa si nu te preocupa ziua de maine. Iti plac activitatile care ti solicita creativitatea, dar urasti rutina. Defecte: Poti deveni cu usurinta neserioasa si iti de multe ori urmaresti numai propriile interese.

6. Esti responsabila, spirit protector, ocrotitoare, capacitatea de a-i intelege pe ceilalti.

Calitati: Iti asumi multe responsabilitati si sarcini, mai multe decat ti-ar reveni in mod firesc. Esti intotdeauna gata sa dai o mana de ajutor si te dedici cu placere caminului si prietenilor. Defecte: Poti ajunge in situatia de a fi coplesita de prea numeroasele responsabilitati asumate si de a te da batuta, ceea te va face sa te simti foarte vinovata.

7. Esti un spirit analitic, esti intelegatoare si ai placerea de a studia.

Calitati: Esti foarte meticuloasa in tot ce faci, o perfectionista care ii trateaza si pe ceilalti cu aceeasi exigenta. Ai putini prieteni, dar buni. Defecte: Poti fi egoista si capricioasa. Ai tendinta de a trece repede de la o stare la alta, de la un sentiment la altul.

Calitati: Ai capacitatea de a concepe planuri pe termen lung si tenacitatea de a le duce pana la capat. Stii sa-ti administrezi resursele proprii si sa profiti de oportunitati. Defecte: Vointa si perseverenta care te caracterizeaza te pot transforma intr-o persoana insensibila fata de cei din jur.

9. Esti generoasa, altruista si cu o mare capacitate de exprimare artistica.

Calitati: Nu te preocupa in mod special castigurile materiale, chiar daca, prin natura lucrurilor, le poti obtine destul de usor. Defecte: Ai putea sa descoperi ca nu este deloc usor sa fii altruista si sa iti asumi mari responsabilitati.

11. Ai o intelegere superioara si o cunoastere dincolo de limitele obisnuite.

Calitati: Cauti sa patrunzi misterele Universului, sa cunosti cat mai mult. Inventivitatea si orizontul larg de care te bucuri te ajuta sa reusesti in orice vei intreprinde. Defecte: Poti trece usor de la entuziasm la depresie. Nu ai intotdeauna simtul masurii si uneori nu reusesti sa faci diferenta dintre imaginatie si realitate.

22. Ai o viziune idealista, dar o abordare pragmatica a problemelor.

Calitati: Ai o mare capacitate de intelegere spirituala, un scop bine determinat in viata si iti asumi sarcinile si responsabilitatile cu calm si hotarare. Defecte: Foarte rar, dorinta de a-ti asuma responsabilitati, poate genera intr-un comportament dictatorial, in insensibilitate si aroganta.

In this article

Join the Conversation