Drew Barrymore a nascut o fetita

447 0

"Suntem mandri sa va anuntam ca astazi s-a nascut fiica noastra, Frankie Barrymore Kopelman," se arata intr-o declaratie pe care ea si sotul ei Will Kopelman au facut-o pentru publicatia People. "Olive are o surioara si toata lumea este fericita si sanatoasa".

Drew Barrymore este fericita pentru ca are, din nou, o fetita

Actrita a confirmat vestea ca este insarcinata in luna decembrie, spunand ca este fericita ca are din nou o fetita, fiind pregatita pentru aceasta experienta datorita micutei Olive (18 luni).

Drew Barrymore si Will Kopelman s-au casatorit in iunie 2012 si, dupa un an, actrita a nascut-o pe Olive, pastrand o discretie totala asupra sarcini. In timpul celei de-a doua sarcini, ea a schimbat abordarea, fiind mai deschisa pe acest subiect. "Ultima oara nu am vorbit despre asta si am fost urmarita in continuu. Actrita a vorbit despre sarcina, a aparut in emisiuni televizate si chiar a dezvaluit faptul ca nu este ingrijorata de kilogramele in plus, preferand sa se bucure de lunile de sarcina.

Cu o luna inainte de a naste, Drew Barrymore spunea pentru Acces Hollywood ca este foarte calma. " Prima oara am fost agitata, dar acum sunt mult mai calma".

In this article

Join the Conversation