Dupa ce am nascut, sotul s-a schimbat

270 0

Raspuns:

E clar ca familia dvs este intr-o situatie de criza. Toti membrii sunt afectati. Firesc prima responsabilitate probabil ca o simtiti fata de fetita, desi si pt dvs trebuie sa fiti responsabila si sa va asumati dreptul ed a decide. Stiti probabil deja ca fetita sufera si este perioada in care ea isi formeaza personalitatea. Asistand la aceast criza maritala ea poate dezvolta un comportament anxios, evitant, potae trage concluzii gresite de genul: relatiile cu barbatrii inseamna suferinta, barbatii sunt autoritatri, femeile sunt victime etc.

In privinta relatiei cu sotul tau din pacate neconstient ai „semnat” un angajament de lupta. Si asta deoarece pentru o cearta e nevoie de doua persoane. Din cate imi spui probabil neconstient ai preluat o parte din atitudinea lui in sensul ca incerci sa-l sperii. E important sa te detasezi. sa te gandesti la ce vrei sa faci si sa iei o decizie.

Firesc puteti incerca o consiliere maritala in sensul de a rezolva conflictele sau cel putin de a va desparti frumos. E important sa stii ca tu esti responsabila pentru fericirea si viata ta si trebuie sa faci ceva in sensul acesta. Sa incerci sa-l convingi de ceva, sa-l ameninti sau sa vreiu sa-l schimbi sunt cel mai probabil iuluzii.

In this article

Join the Conversation