Editura Globo te invita la concurs

515 0

Care este cel mai important lucru pe care il poti face in timpul sarcinii?
Care este cel mai bun mod in care poti gestiona izbucnirile de manie ale copiilor?
Ce efecte are privitul la televizor asupra dezvoltarii copilui?

In Secretele inteligentiei copiilor, dr. John Medina iti arata cum functioneaza creierul si de ce ar trebui sa regandim modul in care ne educam copii. De fapt, "Secretele Inteligentei Copilului" construieste o punte intre descoperirile oamenilor de stiinta si comportamentul cotidian al parintilor: prin intermediul unor povesti fascinante si amuzante, Medina, cercetator de stiinta si tata, dezvaluie cum functioneaza creierul copiilor si cum putem optimiza dezvoltarea celor mici.

Cititorii, cercetatorii stiintifici si revistele de specialitate au declara ca aceasta carte este cel mai bun ghid pentru parinti, iar New York Times a declarat cartea bestseller.

Participa la concurs pana pe data de 7 iunie!  Raspunde corect la intrebarea Care sunt regulile pe care le respectati in cresterea copiilor si poti castiga una dintre cele patru carti "Secretele inteligentei copiilor".

Important!

  • Se iau in considerare doar raspunsurile corecte la intrebarea mentionata.
  • Raspunsurile se dau in cadrul comentariilor la acest articol; pentru a putea comenta, trebuie sa fii inregistrat.
  •  In cazul mai multor comentarii de la acelasi utilizator, se ia in considerare pentru tragerea la sorti un singur raspuns.
  • PERIOADA CONCURS: 28 mai – 7 iunie.
  •  EXTRAGEREA se face pe data de 10 iunie.
  • Castigatorii vor fi contactati prin mail si vor trebui sa raspunda in termen de 3 zile lucratoare pentru a confirma premiul.

CONCURSUL S-A INCHEIAT!

Castigatorii sunt:

Valyneg

Cristina-Elena

Spiridon

Brindusa

 

In this article

Join the Conversation