Editura Nemira lanseaza marca MANGA OTAKU

304 0

Manga Otaku, un imprint al Nemira Media Group, isi propune sa ofere pasionatilor genului, benzile desenate manga atat de iubite in intreaga lume.

Planul editorial al Manga Otaku cuprinde benzi desenate pentru toate categoriile de varsta : Kodomo (manga pentru copii), Shōjo (manga pentru adolescente), Shōnen (manga pentru adolescenti), Josei (manga pentru femei), Seinen (manga pentru barbati).

Primele aparitii de la editura Manga Otaku se afla deja in librariile din toata tara !

Neindemanaticul Kung Fu si Superkarateka vol. 1 – Povestea lui Martin, un baietel prostut care, sub indrumarea unui maestru sensei, devine un adevarat karateka si isi redobandeste demnitatea in fata colegilor de scoala.

Razboinicii – Razboinicul pierdut – Cand Doua-picioare distrug padurea Clanurilor razboinice, Vargatul este prins in timp ce incearca sa-si salveze camarazii! In casa lui Doua-picioare duce o viata lipsita de griji, asemenea pisicutelor rasfatate, dar asta nu il multumeste deloc.

Agentul Boo – Agentul cel mai mic – Cu atatea mii de Lumi Paralele care trebuie aparate, meseria unui Agent este foarte importanta, nemaivorbind de faptul ca este si periculoasa. Boo, eleva in clasa a patra, este pe cale de a deveni cel mai nou recrut al Agentilor! Sigur, e foarte mica dar, cu putin noroc, mult curaj si o pisica morocanoasa – pe nume Dovlecel – de partea ei, Agentul Boo va invata ca, uneori, e bine sa fii cel mai mic!

Va invitam sa descoperiti alaturi de Manga Otaku fascinanta lume a benzilor desenate manga!

In this article

Join the Conversation