Ellie, in forma dupa nastere cu ajutorul programului “ Fii o mamica plina de energie!”

417 0

 Pentru ca a avut un regim echilibrat si pana in luna a 7-a a reusit sa faca sport, nu a luat foarte multe kilograme in timpul sarcinii insa, asa cum se intampla in cazul fiecarei proaspete mame,  tonusul ei de dupa nastere nu mai este acelasi. 

 
Auzind de conceptul “Fii o mamica plina de energie” conceput de mamicile World Class,  Ellie a hotarat ca este programul de care are nevoie pentru a-si urmari obiectivele pe care si le-a propus cu silueta ei.  Artista vrea sa-i ofere baietelului ei exemplul pe care il merita si alege sa fie o mamica energica, sanatoasa si fericita sub instruirea  Ramonei- coordonarea proiectului de revenire in forma dupa nastere.  Nu in ultimul rand, vrea sa radieze pe scena, vibrand a forta si energie!
 
Ellie incepe antrenamentul  prin două săptămâni de familiarizare cu antrenamentele de tip funcţional, pentru acomodarea organismului la efort şi pentru stabilirea unei bune condiţii fizice generale.
A doua parte a programului cuprinde redobândirea tonusului muscular şi a rezistenţei organismului la un efort de tip cardio, dar şi recăpătarea flexibilităţii şi a stării de bine, pierderea din procentajul de grăsime, pierderea în centimetri, pierderea în greutate.
 
Programul se continuă în a treia parte prin participarea la anumite clase de aerobic în funcţie de nevoile fiecărei mame, la antrenamente mai intense şi mai în forţă şi bineînţeles, se termină prin dobândirea unui mod de viaţă sănătos pe termen lung.
 
Mamicile interesate de acest program de revenire dupa nastere- testat de Ellie- sunt rugate sa sune la numarul 0722 663 060 sau sa dea un mail la [email protected]
 

In this article

Join the Conversation