Este oficial: Kate Middleton este insarcinata din nou

461 0

Acum ceva timp te anunţam: Kate Middleton este însărcinată pentru a două oară, vestea nefiind însă confirmată la acea oră de niciun membru al familiei regale britanice. De atunci nu s-a mai auzit nimic pe acest subiect, ba chiar s-a spus că ar fi vorba doar de nişte zvonuri care nu au nicio legătură cu realitatea.

Cum însă fără foc nu iese fum… iată că, la mai puţin de 14 luni de la naşterea prinţului George, vestea a fost confirmată oficial – Kate Middleton şi prinţul William vor deveni părinţi pentru a doua oară.

Potrivit anunţului oficial, Kate Middleton se confruntă şi de această dată cu o sarcină toxică primind îngrijiri medicale la Kesington Palace.

Primul ministru britanic, David Cameron, a fost printre primii care i-a felicitat pe ducele şi ducesa de Cambridge.

Prima sarcină a fost atent urmărită de presa internaţională, fiecare apariţie a lui Kate Middleton stârnind discuţii şi câştigându-i simpatia. Ducesa a impresionat, în special, prin ţinutele alese pe durata sarcinii fiind considerată una dintre cele mai bine îmbrăcate femei ale momentului. După naşterea prinţului George, pe 22 iulie, anul trecut, apariţiile celor trei William – Kate – George au crescut şi mai mult popularitatea tinerei familii.

Ne aşteptăm ca şi această sarcină să fie urmărită cu acelaşi interes, iar primirea bebeluşului să fie la fel de călduroasă ca cea a frăţiorului mai mare!

 

 

In this article

Join the Conversation