Evenimente organizate de 1 Iunie Ziua Copilului

443 0

„Cismigiul copiilor”

Va fi o zi magica printre baloane, confetti, coifuri, trompete, clovni si chipuri pictate presarata de spectacole, concerte, animatie, jocuri, concursuri si ateliere de creatie. Personaje animate, mimi, cataligari, jongleri, clovni si magicieni ii introduc pe cei mici intr-o lume de poveste. Evenimentul se desfasoara intre orele 11.00 – 21.00

Corabia piratilor le ofera copiilor sansa de a intra in pielea unor personaje mult indragite, iar Ferma animalelor, pe aceea de a se imprieteni cu necuvantatoarele. Spectacole de teatru ale unor trupe de actori independenti vor avea loc la Cetate, la Ciuperca, si in apropiere de Aleea Trandafirilor, in timp ce pe Aleea Desenului se organizeaza o expozitie de pictura si desen. Pe Podul Artelor vor fi portretisti si caricaturisti, parada majoretelor si a fanfarei va intregi atmosfera sarbatoreasca. Traditionala parada a majoretelor si a fanfarei vor intregi atmosfera de sarbatoare.

Show-ul prietenilor cantaciosi 

Copiii si parintii sunt asteptati in Parcul Oraselul Copiilor din Bucuresti, duminica 1 Iunie 2014, ora 17.00, la „Show-ul prietenilor cantaciosi” ITSY BITSY. Alaturi de eroii Itsy si Bitsy mesajul de solidaritate fata de copiii de pretutindeni va fi lansat in fata a peste 10.000 de parinti si copii de catre cunoscuta artista Margareta Paslaru, alaturi de alte vedete – parinti dedicati precum Oana Sirbu, Monica Davidescu si Aurelian Temisan.

“Show-ul prietenilor cantaciosi” ITSY BITSY va fi prezentat de realizatoarea emisiunii pentru parinti “Mamma mia”, Nouria Nouri, care va invita pe scena prietenii “cantaciosi” sau dansatori din grupurile: Contrapunct, Lilliput, Amicii, Rogvaiv, Miniton, Mini Trouble Dance Crew si pe copiii-vedeta de Cartea recordurilor – Andra si Razvan Gogan.

KIDEX, expozitia de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii va avea loc in Pavilionul Central din cadrul Romexpo, in perioada 29 mai – 1 iunie 2014. Pe langa expozitia propriu zisa, copiii pot sa participe la activitati distractive si educationale, sa cante si sa danseze pe Scena Kidex, sa isi aleaga cadourile preferate. Intrarea este gratuita.

Gradina cu artisti (Parcul Gradina Icoanei)

Sambata si duminica, 31 mai si 1 iunie, in parcul Gradina Icoanei (Bucuresti, sector 2), cu ocazia sarbatorii de 1 Iunie Ziua Copilului, are loc o noua editie a evenimentului cultural-artistic „Gradina cu Artisti”.

"Gradina cu Artisti" sarbatoreste copiii printr-o atmosfera de joc si de poveste, cu „Tara, tara vrem ostasi”, catelusi si pisici, muzica, dans, costume si ateliere de creatie. Cei mici vor decupa, vor picta si vor realiza impreuna, in timp ce leaga prietenii, o instalatie ecologico-fantastica dedicata naturii. Vizitatorii "Gradinii cu Artisti" vor fi intampinati de copaci decorati si inconjurati de figurine din carton, pe care copiii sunt invitati sa le imbrace cu flori, fluturi si pasari din hartie. De asemenea, vor picta, desena si decupa, vor face colaje si vor deveni artizanii unei instalatii originale, prin care vor atrage atentia asupra frumusetii naturii si, mai ales, asupra importantei protejarii ei prin activitati ecologice.

Clinceni Airshow – 1 Iunie ora 10.30

1 Iunie Ziua Copilului va fi marcata si prin show-ul aviatic dedicat copiilor de la Clinceni incepe de la ora 10.30. Intrarea este libera.

 

 

In this article

Join the Conversation