Expozitie aeriana de baloane pictate de 1 Iunie

392 0

Se vor picta mii de baloane, se va canta si se va dansa, parintii si copii vor participa la concursuri si distractii surpriza si toti vom vedea cum Copiii coloreaza viata cu adevarat.

Distractie garantata pentru copii de 1 Iunie

Eroii indragiti de familiile din Romania – Zapa, Mastera, Piticul si nelipsitii Itsy si Bitsy, isi asteapta cu drag prietenii la spectacolul de pe scena aflata in apropierea Plajei ecologice din Parcul Oraselul Copiilor, sectorul 4 Bucuresti.

Dupa ce vor picta baloane, copiii vor putea face poze langa un planor adevarat, vor savura momentele de magie din spectacol, vor canta cele mai indragite refrene alaturi de trupe ca Rogvaiv, Contrapunct, Miniton, Liliput, Amicii, Fargolino, Andra si Razvan, Academia de Arte Frumoase Daniel Iordachioaie si vor dansa in ritmul trupelor Mini Trouble Crew, Angels, Bounce sau trupa de dans de la Atelierele ITSY BITSY.

Pe aleile parcului sunt pregatite si alte activitati creativ educative ca desene pe asfalt, trucuri de magie sau demonstratii sportive pentru copii sustinuti de kinetoterapeuti.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Aeroclubului Romaniei, Primariei Sectorului 4 Bucuresti, Cavit Junior, Romtelecom, Forum Film România (companie care distribuie in Romania titlurile Disney) si Varta.
 

In this article

Join the Conversation