Fecioara

448 0

Chiar daca rezultatele nu sunt intotdeauna pe masura asteptarilor tale, aminteste-ti ca micutii fac tot ce le sta in putere pentru a nu te dezamagi, insa trebuie sa-i inveti sa si piarda. Nu le zgudui increderea in sine cu pretentiile tale ridicate de a-i vedea mereu pe primul loc, chiar daca tu de fapt iti doresti tot ce este mai bun pentru ei.

Simtul practic si stabilitatea iti dau conditiile propice pentru a le oferi copiilor o baza puternica in viata, atat de natura emotionala, cat si financiara. Este adevarat ca preferi sa economisesti cat mai mult, dar in fond iti faci planuri pe termen lung. Stii ca la un moment dat va trebui sa le platesti studiile si nu vrei sa fi luata prin surprindere. Timpul si atentia ta sunt cele mai de pret oferte pe care le ai pentru cei mici.

Semnul zodiacal sub care te-ai nascut te face sa ai un simt organizatoric foarte dezvoltat, motiv pentru care este posibil ca tu sa te ocupi de bugetul familiei. Incearca ocazional sa-i rasfeti pe copii cu mici atentii, pentru ca nici nu-ti inchipui cat de mult va insemna un gest spontan pentru ei.

Micutii inteleg de cele mai multe ori ca iti doresti tot binele din lume pentru ei, insa nu uita sa ii lauzi si sa ii recompensezi din cand in cand pentru meritele lor. Nu te costa nimic sa le arati afectiunea ta, la fel cum critica si mustruluirea sunt gratuite.

In this article

Join the Conversation