Fecioara

485 0

Puiul tau de fecioara va cantari de fiecare data toate avantajele si dezavantajele inainte de a lua o decizie. Avand in vedere ca are standarde ridicate si este precaut din fire, micutul ar putea parea mofturos, dar asta pentru ca de fapt nu vrea sa accepte ceva pana cand nu analizeaza cu propria sa minte situatia.

Inca din copilarie, va dori sa isi ajute familia, mai intai la treburile casnice, iar mai apoi in tot ceea ce necesita o mana de ajutor. Cand va creste, va fi mereu pe punctul de a face lucruri bune pentru lumea din jurul sau.

Este vesnic in cautarea perfectiunii, iar datoria ta este sa-i explici ca a avea asteptari prea mari ii poate dauna. Ajuta-l sa-si construiasca increderea in sine, pentru a nu deveni o persoana umila doar din frustrarea ca mereu este loc de mai bine.

Invata-l pe micutul nascut in fecioara cum se poate relaxa cu o plimbare lunga si cum se poate bucura de cele mai mici lucruri. Ai grija si la regimul de viata al copilului. Mancarea sanatoasa si orele fixe de culcare il vor ajuta sa-si pastreze echilibrul emotional atunci cand este predispus la irascibilitate.

In this article

Join the Conversation