Felicitari de zi de nastere originale (VIDEO)

7099 1

Ce-ai zice sa inlocuiesti felicitarile de zi de nastere pe care le cumperi dintr-un magazin cu cele pe care le confectionezi de una singura?

Fata de felicitarile de zi de nastere din comert, pe acestea le poti personaliza, poti alege culorile si mesajul pe care doresti sa-l transmiti si sa-ti exersezi creativitatea. Desigur, sunt ideale pentru aniversarile la care participa nazdravanul tau. Va fi foarte mandru sa ofere prietenului sau o felicitare facuta chiar de mamica lui!

Ai nevoie de putina rabdare si imaginatie, iar in filmul de aici o sa vezi – pas cu pas, in 9 minute – cum poti sa confectionezi felicitari de zi de nastere de efect.

 

In this article

Join the Conversation

1 comment

  1. Gheorghe Mîndru Răspunde

    La un băiat mare, frumos și deștept, cum ești tu Alexander, ce să-i dorești de ziua lui decât să fie sănătos și să se bucure de tot ce-i oferă părinții lui. Mie ce-mi doresc de ziua ta? Să te lase mami într-o vacanță de vară să vii cu avionul până în România și să stăm numai noi doi(la Cluj sau la Guruslău), să ne bucurăm împreună de tot ce ne înconjoară.
    Tu să rămâi un băiat cuminte și echilibrat cum ești acum. Se cuvine să-ti transmit și o urare de-a noastră: La mulți ani !
    bunicul tău