Fereste-ti copilul de raceala!

580 0

Portocalele, piersicile si prunele combat simptome precum iritatiile in gat sau tusea. Sportul intareste organismul si elimina senzatia de oboseala. „La inceputul sezonului rece este bine ca timp de o luna sa se faca o cura de vitamine si preparate pe baza de Echinacea, pentru intarirea imunitatii organismului.

De asemenea, se poate opta si pentru Oscillococcinum, cate o tableta pe saptamana, intregul anotimp rece”, a explicat dr. Gabriela Margineanu, medic de familie la Andreea Medical Center din Capitala. Potrivit specialistilor chinezi, mancarurile pe baza de legume proaspete ar trebui sa domine meniul, in perioada toamnei, deoarece caldura din timpul verii a slabit functia digestiva a organismului, astfel incat, la inceputul toamnei intestinele sunt mai sensibile la bacterii.

Pentru a elimina simptome precum iritatiile in gat sau tusea, este indicat sa se manance multe fructe precum portocalele, piersicile sau prunele. „In zilele de toamna este bine sa profitam si sa cumparam cat mai multe legume si fructe.

Citeste tot articolul

In this article

Join the Conversation