Filmele de animatie ale momentului

1735 0

„Micul Prinț”, „Toto, cocoșelul cel viteaz”, „Bunul Dinozaur”, „Savva, inimă de războinic” – iată patru captivante filme de animație 3D, care îl vor cuceri pe cel mic prin poveștile, mesajele și imaginile lor frumoase.

4 filme de animație ale momentului

Micul Prinț

Filmele de animatie ale momentului

Eroina povestirii este Fetiţa (Mackenzie Foy), pe care mama sa (interpretată de Rachel McAdams) o învaţă cum să se poarte în lumea adulţilor. În acest proces intervine un vecin cumsecade, dar cam excentric, Aviatorul (interpretat de Jeff Bridges).Acesta îi prezintă micii sale prietene o lume extraordinară, în care totul este posibil. Este lumea pe care i-a prezentat-o, la rândul său, Micul Prinţ (Riley Osborne). Aici începe călătoria magică şi emoţionantă a Fetiţei în universul Micului Prinţ. Micul Prinț 3D va rula în cinematografele din toată țara începând cu data de 4 decembrie 2015 și va fi atât în varianta dublată, cât și în cea subtitrată.

Bunul Dinozaur

Filmele de animatie ale momentului
Foto: Forum Film România

După ce un eveniment traumatic tulbură existența unui Apatosaurus plin de viață pe nume Arlo, acesta pornește într-o călătorie remarcabilă, câștigând un companion surprinzător de-a lungul drumului – un băiețel, pe nume Spot. Pe parcursul aventurii, Arlo întâlnește numeroase personaje care contribuie la evoluția sa. Dar prietenia pe care o dezvoltă cu Spot are cel mai mare impact asupra vieții lui, ajutându-l să își depășească fricile, plecând într-o călătorie inițiatică în mijlocul naturii. Premiera a avut deja loc pe 27 noiembrie 2015 și rulează în format 3D, doar în varianta dublată.

Savva: inimă de războinic

Într-o pădure fermecată îndepărtată, locuitorii au uitat de mult ce înseamnă pericolul, până când într-o zi armonia şi liniştea tuturor este distrusă de făpturi malefice care le atacă sătucul. Savva, un băieţel de 9 ani, reuşeşte să scape şi să se ascundă. Acum, întreaga răspundere pentru salvarea familiei şi a satului îi revine curajosului băiat. Savva 3D are premiera pe 11 decembrie 2015.

Toto, cocoșelul cel viteaz

Filmele de animatie ale momentului #1
Foto: InterComFilm

 Simpaticul Toto este un cocoşel tare ambițios care visează să ajungă mare campion de lupte în arena din sat. Dorinţa i se îndeplinește într-un mod neaşteptat: un fermier necinstit o trage pe sfoară pe Bunicuța, stăpâna fermei, şi o forţează să parieze proprietatea într-o luptă de cocoşi. Astfel, Toto va trebuie să se antreneze pentru a-l învinge pe cocoşul Bankivoide, campionul campionilor, ştiind că soarta fermei şi a locuitorilor ei se află în “mâinile” sale. Citește mai multe despre Toto, cocoșelul cel viteaz, unul dintre filmele de animație cu premiera în luna decembrie. Toto, cocoșelul cel viteaz 3D va rula în cinematografe din 18 decembrie.

Editor: Adina Gruia

Imagine deschidere (prima imagine): IntercomFilm/ Micul Prinț

In this article