Filmele de animatie de la inceputul lunii aprilie

868 0

Într-o mică poiană liniştită, rămăşiţele unui picnic abandonat în grabă aprinde scânteia războiului între două triburi de furnici. Miza e uriaşă: o cutie de zahăr! În această luptă teribilă, o tânără buburuză se împieteneşte cu o furnică neagră, pe care o ajută să-şi salveze suratele de teribilele furnici roşii.

„Minuscule: Aventura furnicuţelor rătăcite” are premiera pe 10 aprilie.

 

 

 

Citeşte şi Clopoţica şi Zâna Pirat, unul dintre cele mai aşteptate filme de animaţie

Foto: Cinemagia.ro

 

Noua poveste care o aduce pe ecrane pe Clopoţica explorează mitul antic al unei creaturi de legendă, al cărei răcnet îndepărtat îi aprinde curiozitatea Faunei, buna prietenă a lui Clopoţica. Fauna este Zâna animalelor şi nu-i este teamă să încalce regulile pentru a ajuta un animal aflat în dificultate.

 

Un film de acţiune şi aventuri, cu mult-mult suflet

„Fauna este un personaj care iubeşte animalele necondiţionat”, spune regizorul Steve Loter. „Însă, câteodată, ea acţionează prea impulsiv, când ar trebui să gândească şi cu capul, nu doar cu inima.” Animalul imens şi cu ochii verzi strălucitori pe care îl găseşte nu este binevenit în Valea Ielelor, iar zânele protectoare sunt hotărâte să o captureze pe bestia misterioasă înainte ca aceasta să le distrugă casele. Fauna, care vede o inimă blândă ascunsă sub acest exterior grosolan, trebuie să o convingă pe Clopo, dar şi pe fete să rişte totul şi să salveze Bestia de Nicăieri, înainte să fie prea târziu.

 

„Compasiunea Faunei reprezintă sufletul poveştii”, spune producătorul Michael Wigert. „Ea nu trebui doar să-şi înfrunte propria teamă, când vine vorba despre creatura monstruoasă, ci trebuie să găsească un mod de a-i ajuta pe alţii să vadă ce vede ea şi să-i înveţe să gândească şi ei cu inima.” „Am vrut să fac un film care să-i facă pe oameni să se simtă ca atunci când urmăreau filme precum «Pinocchio», «Bambi» şi «Dumbo», când erau copii”, mai spune Loter. „Sunt filme minunate, cu multe momente emoţionante, şi am vrut să-i port pe spectatori într-o astfel de călătorie plină de emoţie. «Clopoţica şi Legenda Bestiei de Nicăieri» este un film de acţiune şi aventuri, cu mult-mult suflet”, adaugă el.

„Clopoţica şi Legenda Bestiei de Nicăieri” este proiectat în variantă 3D, dublată, şi are premiera pe 3 aprilie.

Trailer: „Clopoţica şi Legenda Bestiei de Nicăieri”

Citeşte şi Desene animate şi filme pentru copii

Foto: Forum Film

 

In this article

Join the Conversation