Gadgeturi pentru copii. Covorul care ii ajuta pe copii sa faca miscare

516 0

JoyCarpet este inventia designerului taiwanez Meng Ling Yang si a fost deja premiat la Lexus Design Award 2014 (produsul inca nu este pe piata).

Este un gadget pentru copii conceput special pentru dezvoltarea lor armonioasa si in concordanta cu interesele varstei mici. Meng Ling Yang a explicat faptul ca a pornit de la ideea ca explorarea incepe prin curiozitate, aceasta fiind motorul dezvoltarii noastre.

JoyCarpet este un covor atragator pentru copii, care ii face curiosi si ii indeamna sa se miste pentru a descoperi noutatea. Secretul lui JoyCarpet consta in amplasarea de LED-uri (de culoare rosie, verde si albastra) si de mici difuzoare de unde se aud fragmente muzicale. Acestea il stimuleaza pe copil sa se miste si sa gandeasca in avans miscarile, oferind o experienta interactiva.

JoyCarpet are doua programe: un program este destinat micutilor care invata sa mearga de-a busilea si al doilea program ii face pe copii sa se miste in functie de luminile aprinse (trebuie sa urmareasca lumina care se aprinde si “fuge” de ei.) Cand prind lumina, sunt recompensati cu o scurta melodie.
 

In this article

Join the Conversation