Gama de produse Sanosan mama

298 0

Prin teste dermatologice complexe si indelungate, s-a dovedit ca produsele Sanosan Mama contribuie la mentinerea elasticitatii pielii.

Gama de produse Sanosan pentru ingrijirea mamicilor contine:

Crema anti-vergeturi

Componente de ingrijire de inalta calitate precum Hibiscum si uleiul natural de jojoba sunt ideale pentru a ingriji pielea dumneavoastra in timpul sarcinii. Aceste componente, impreuna cu un masaj energic regulat, relaxeaza in profunzime tesutul conjunctiv, putand astfel preveni vergeturile ce apar in timpul sarcinii.

Ulei de masaj

Pretiosul ulei de masaj contine 97% uleiuri naturale din floarea soarelui, migdale si jojoba. A fost conceput special pentru a raspunde necesitatilor pielii in perioada de sarcina.In combinatie cu un masaj energic regulat, va pastra elasticitatea tesuturilor si va preveni aparitia vergeturilor.

Tampoane pentru protectia sanilor

Alaptatul este foarte important pentru mama si copil, pentru aprofundarea legaturii special formate intre ei. Sfat pentru a preveni inflamatiile: dupa fiecare alaptare, lasati sanul sa se usuce natural, iar apoi puneti un tampon protector pentru sani in sutien. Tampoanele pentru sani de la Sanosan sunt facute din celuloza-flausata de inalta calitate, fiind astfel extrem de bine tolerate de piele.

Crema revitalizanta pentru picioare

Este un produs special conceput pentru mamicile in devenire; contine mentol si un complex de agenti activi, racoritori si energizanti .Relaxeaza si revitalizeaza picioarele grele si obosite. Componente naturale de inalta calitate precum extractul de migdale, uleiul de jojoba si pretiosul unt de Shea lasa pielea supla si impiedica dezhidratarea acesteia.

Gama de ingrijire Sanosan apartine producatorului german Mann&Schröder GmbH Cu cu experinta de peste 20 de ani in crearea de porduse dedicate in intregime ingrijirii nou nascutilor, sugarilor, prescolarilor si a mamicilor. Gama Sanosan este importata in Romania din anul 2000 de catre firma Alai SRL din Brasov, reprezentant unic pe Romania al producatorului german. Produsele din gama Sanosan Mama se gasesc exclusiv in farmacii.

In this article

Join the Conversation