Gemeni

533 0

Gemenii stau in general sub semnul comunicarii, asadar conversatiile si dezbaterile fac parte integranta din rutina familiei tale. Incerci sa ii inveti si pe cei mici aceeasi strategie comunicationala care nu da gres niciodata, prin urmare le citesti carti sau ii duci la film si apoi discutati despre subiect. Iti doresti sa modelezi gandirea puiului tau intr-o minte agera si curioasa.

Pe de alta parte insa, ratiunea iti da uneori batai de cap, intrucat ai tendinta sa pui logica inaintea sentimentelor. Acest lucru te impiedica de cele mai multe ori sa iti exteriorizezi emotiile, prin urmare trebuie sa te asiguri ca micutii stiu cat de mult ii iubesti si ca esti alaturi de ei in orice situatie.

Copiilor le place imaginatia ta debordanta si vor fi totodata fascinati de faptul ca poti sa iti schimbi preferintele de la o zi la alta. Ai grija insa pentru a nu-i induce in eroare, ei au nevoie si de stabilitate. Rutina ii poate chiar ajuta sa se regaseasca in siguranta caminului, asa ca mesele in familie sau ritualul de dinainte de culcare le da un sentiment de continuitate.

Nu uita totusi sa nu te plafonezi in rutina monotona, simtul umorului si spontaneitatea vor avea un efect garantat asupra armoniei din casa.

In this article

Join the Conversation