Gemeni

574 0

Copiii nascuti sub acest semn zodiacal sunt sociabili si comunicativi, dar asta nu inseamna ca nu exista si exceptii. Oricum, rotitele mintii i se invartesc la turatie maxima si este mereu curios de ceea ce se intampla in jurul lui. Antreneaza-i mintea precoce cu jocuri de puzzle si carti si ofera-i timpul si spatiul necesar pentru a-si dezvolta capacitatile.

Firea schimbatoare ii defineste pe micutii gemeni. Le place orice activitate noua, dar de indata ce invata si stapanesc cu indemanare acea actiune sau acel joc, vor trece la altul. La fel de schimbatoare le este si dispozitia, dar si deciziile. Se razgandesc repede, dar totodata se adapteaza cu usurinta noilor dispozitii. Prefera de cele mai multe ori sa aiba o paleta larga de experiente decat sa aprofundeze una singura. Ca parinte al unui micut geaman, este recomandat sa-l ajuti sa-si descopere adevarata inclinatie si sa o dezvolte.

O minte agera nu putea decat sa exceleze in tot ceea ce tine de abilitati intelectuale. Cititul, scrisul, dezbaterile si orice necesita dexteritate vor fi floare la ureche pentru talentatii gemeni. Ar putea avea chiar si inclinatii muzicale, asa ca trebuie sa fii atenta la ceea ce pare sa il atraga cel mai mult. Fii alaturi de el daca vine intr-o zi sa-ti spuna ca vrea sa invete sa cante la pian.

Datorita intereselor multiple, gemenii se vor integra usor in anturaje si vor fi mereu inconjurati de prieteni. Abilitatea sa comunicationala il va trimite de cele mai multe ori in centrul atentiei si se va specializa in ceea ce adultii numesc socializare.

In this article

Join the Conversation