Hai cu noi in club mami!

1790 0

Ești gravidă sau deja mămica unui micuț pe care-l iubești mai mult decât orice? Sarcina sau creşterea unui copil te pun de multe ori în faţa unor situaţii în care nu ştii cum să reacţionezi sau ce să faci. Este absolut normal să ai întrebări și să vrei să fii informată, așa încât să ai o familie fericită și sănătoasă!

Noi ne-am făcut o prioritate din a te ajuta să găsești răspuns la întrebările tale şi soluţia potrivită în orice împrejurare. Iar pentru că vrem să fim aproape de tine, am dat startul întâlnirilor din CLUB MAMI, comunitatea noastră cu și pentru mămici.

Și ca să începem cu dreptul, am vrut să vă fim alături la un eveniment important în viața oricărei familii: începerea grădiniței. Așa că am invitat mămicile la o discuție liberă și prietenoasă, din care să decopere cele mai bune metode de a-i pregăti pe micuți (și mai ales de a SE pregăti ele însele) pentru această etapă emoționantă.

Psihologul Adina Dumitrescu, de la Centrul KinetoBebe, le-a dat celor prezente sfaturi extrem de utile așa încât să poată aborda cu tact și înțelepciune orice dificultate ar putea întâmpina, iar Oana Rotaru, manager al grădiniței Vise, le-a împărtășit câte ceva din experiența practică pe care o are cu micii „începători“… visători.

Și pentru că acesta nu este decât începutul, pregătim și alte întâlniri cu voi!

Urmează în seria CLUB MAMI:

  • Mami, ai grijă de tine! Discutăm aspectele cheie ale sarcinii.
  • Imunitatea la control. Ce înseamnă, de fapt imunitate, care sunt aliații unui organism puternic și cum să te folosești de ei pentru a avea un copil sănătos.
  • Vine Moșu’! Iar noi pregătim multe surprize – pentru și împreună cu cei mici.

Mai multe foto de la eveniment aici și în numărul următor al revistei Mami.

Parteneri: Kinetobebe, Grădinița Vise.

In this article