Hai cu noi in club mami!

941 0

Al doilea eveniment din seria noastră de întâlniri a avut în prim plan bunăstarea ta, mami. Fie că aștepți un copil, fie că ai născut deja și ești în perioada alăptării, starea ta de bine este esențială ca și micuțului să-i fie bine! Așa că am invitat alături de noi specialiști care să-ți dea cele mai bune sfaturi.

Doamna doctor Luminița Florea, medic specialist diabet, nutriție și boli metabolice la Centrul Medical ProVita, ne-a împărtășit cele mai noi recomandări de alimentație, atât pentru perioada sarcinii, cât și după, în perioada alăptării și a diversificării.

La rândul său, kinetoterapeutul Coralia Ilinca, de la centrul KinetoBebe, le-a împărtășit mămicilor prezente informații importante despre respirație și pregătirea pentru naștere, dar și despre importanța gimnasticii și a masajul postpartum.

Și pentru că am fost între prietene, am avut-o alături pe Ana Maria Mitruș (blogger Meseria de Părinte) care ne-a împărtășit câte ceva din propria ei experiență de mămică a două fetițe.

Noi mulțumim Mustela și Nivea, pentru cadourile frumoase pe care le-au făcut mămicilor, dar și tuturor celor prezente pentru că ne sunt alături, dornice de informații care să ne ajute să fim părinți mai buni”

Urmează în seria CLUB MAMI:

Imunitatea la control

Când? Marți, 3 noiembrie

 

Vezi foto de la evenimentul “Mami, ai grijă de tine!” aici.

 

In this article