HAI CU NOI IN CLUB MAMI, pe 2 decembrie, pentru ca Vine Moșu’!

1771 0

Vă invităm miercuri, 2 decembrie, începând cu ora 18.00, la Crayon Club, să aflăm care-i treaba cu Moșu’?

Nicoleta RusuPentru cei mici, o avem invitată specială pe Nicoleta Rusu, actor la Teatrul Ion Creangă din București și Preşedinte al Asociaţiei „Tăpuşele” (Little Hands), care va avea grijă de cei mici și le va arăta cum să fie inventivi, spontani şi darnici, pentru că vor desena și colora împreună, vor bricola cadouri cu mânuțele lor. Nicoleta Rusu aduce în dar micuților și povestea „Scrisoare către Moș Crăciun” (de Cristina Beatrice Preda), pe care le-o va citi cu drag.

Adina DumitrescuPărinților le-am pregătit o întâlnire cu Adina Dumitrescu, psiholog KinetoBebe, care va vorbi despre cât de important este să-i învățăm de mici pe copii să fie generoși și să ofere cadouri.

Echipa “Mami” vă așteaptă cu drag la eveniment! Am pregătit cadouri pentru pitici și o tombolă cu premii!

Screenshot_1

Evenimentul “Vine Moșu’!” este recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 7 ani, însoțiți de părinți.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile și cu înscriere prealabilă pe www.mami.ro.

Înscrie-te la evenimentul din CLUB MAMI – “Vine Moșu’!” și primești Cardul de membru cadou! Detalii despre beneficiile cardului aici.

Cum te înscrii? Pe www.mami.ro , în formularul de înscriere de mai jos.

Grăbește-te! Locurile sunt limitate, iar intrarea este liberă!

Revista Mami este editată de Burda România.

Parteneri: KinetoBebe, Crayon Club, Asociația Curtea Veche, Asociaţia „Tăpuşele„, Editura 3, Mustela, Urban-market, McVities.

După înscriere, vei primi în decursul a trei zile lucrătoare pe e-mail confirmarea și detaliile necesare participării la eveniment.

BURDA ROMANIA SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal: numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, în scopul formării unei baze de date. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la BURDA ROMANIA SRL, trimisă la adresa București, sector 3, Bd. Decebal, nr. 25-29, Olympia Tower, etaj 3. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Aceste date pot fi utilizate pentru acțiuni publicitare viitoare, fără alte obligații sau plăți. Participanții la eveniment declară că sunt de acord ca datele lor să fie prelucrate și să intre în baza de date a companiei BURDA ROMANIA SRL și sunt de acord să primească materiale informative prin SMS, e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare de la BURDA ROMANIA SRL și de la partenerii săi selectați cu grijă.

In this article