HAI CU NOI IN CLUB MAMI, pe 3 noiembrie!

1692 0

Revista “Mami” te invită la un nou eveniment din “CLUB MAMI”, comunitatea noastră cu și despre mămici. Vă așteptăm marți, 3 noiembrie, începând cu ora 18.00, în București, să aflăm împreună de la specialiștii invitați ce înseamnă, de fapt, imunitate, care sunt aliații unui organism puternic și cum să te folosești de ei pentru a avea un copil sănătos.

Evenimentul “Imunitatea la control!” se adresează părinților interesați de sănătatea copiilor și de activitățile pe care micuții le pot desfășura pentru a avea o sănătate și un tonus bun. Printre temele abordate la eveniment:

  • Importanța alimentației pentru o imunitate de fier
  • De ce mișcarea și sportul cresc imunitatea
  • Miturile sporturilor trendy și fascinația sportului  numit “joacă”

Raluca Chișu, de la centrul Kinetobebe, ne va oferi informații despre mișcare și sport, în vederea creșterii imunității. Iar pediatrul Iolanda Vivisenco, de la centrul Medsana, ne va da detalii despre alimentația copilului: ce și când să mănânce pentru a-și crește imunitatea.

905580_911850528864813_7382895258148612565_oDr. Iolanda Vivisenco, medic specialist pediatrie, doctor în medicină, Centrul Medical Medsana, Asistent Universitar, UMF Carol Davila București.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile și cu înscriere prealabilă pe www.mami.ro.

Înscrie-te la evenimentul din CLUB MAMI – “Imunitatea la control!” și primești Cardul de membru! Detalii despre beneficiile cardului aici.

Cum te înscrii? Pe www.mami.ro, în formularul de înscriere de mai jos.

Grăbește-te! Locurile sunt limitate, iar intrarea este liberă!

Revista “Mami” pregătește și alte întâlniri cu voi!

Urmează în seria CLUB MAMI:

Vine Moșu’! Iar noi pregătim multe surprize – pentru și împreună cu cei mici.

Revista Mami este editată de Burda Romania.

Partener: KinetoBebe

După înscriere, vei primi pe e-mail confirmarea și detaliile necesare participării la eveniment.

BURDA ROMANIA SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal: numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, în scopul formării unei baze de date. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la BURDA ROMANIA SRL, trimisă la adresa București, sector 3, Bd. Decebal, nr. 25-29, Olympia Tower, etaj 3. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Aceste date pot fi utilizate pentru acțiuni publicitare viitoare, fără alte obligații sau plăți. Participanții la eveniment declară că sunt de acord ca datele lor să fie prelucrate și să intre în baza de date a companiei BURDA ROMANIA SRL și sunt de acord să primească materiale informative prin SMS, e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare de la BURDA ROMANIA SRL și de la partenerii săi selectați cu grijă.

In this article