Hai cu noi in Club Mami si ai grija de tine!

1805 0

Revista “Mami” te invită la un nou eveniment din “CLUB MAMI”, comunitatea noastră cu și despre mămici. Vă așteptăm marți, 6 octombrie, începând cu ora 18.00, în București, să aflăm împreună de la specialiștii invitați care sunt aspectele cheie ale sarcinii și cum soluționăm problemele din perioada alăptării.

Evenimentul “Mami, ai grijă de tine!” este special organizat pentru gravide și pentru proaspetele mămici aflate în perioada alăptării, pentru care am invitat la eveniment specialiști cu renume în kinetoterapie și nutriție:

Vom afla de la Kinetoterapeutul Coralia Ilinca (KinetoBebe) informații importante despre respirație și pregătirea pentru naștere, dar și importanța gimnasticii și a masajului postpartum.
Luminița Florea, medic specialist diabet, nutriție și boli metabolice la Centrul Medical ProVita, București, le va explica tinerelor mămici cât de importantă este alimentația în perioada sarcinii și în perioada alăptării.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile și cu înscriere prealabilă pe www.mami.ro.
Înscrie-te la evenimentul din CLUB MAMI – “Mami, ai grijă de tine!” și primești Cardul de membru!

Detalii despre beneficiile cardului AICI

Cum te înscrii? Pe www.mami.ro , în formularul de înscriere de mai jos
Grăbește-te! Locurile sunt limitate, iar intrarea este liberă!
Revista “Mami” pregătește și alte întâlniri cu voi!

Urmează în seria CLUB MAMI:
Imunitatea la control. Ce înseamnă, de fapt imunitate, care sunt aliații unui organism puternic și cum să te folosești de ei pentru a avea un copil sănătos.
Vine Moșu’! Iar noi pregătim multe surprize – pentru și împreună cu cei mici.
Revista Mami este editată de Burda Media București.
Partener: KinetoBebe

După înscriere, vei primi pe e-mail confirmarea și detaliile necesare participării la eveniment.
SC BURDA MEDIA BUCUREȘTI SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal: numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, în scopul formării unei baze de date. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la SC BURDA MEDIA BUCUREȘTI SRL, trimisă la adresa București, sector 3, Bd. Decebal, nr. 25-29, Olympia Tower, etaj 3. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Aceste date pot fi utilizate pentru acțiuni publicitare viitoare, fără alte obligații sau plăți. Participanții la eveniment declară că sunt de acord ca datele lor să fie prelucrate și să intre în baza de date a companiei SC BURDA MEDIA BUCUREȘTI SRL și sunt de acord să primească materiale informative prin SMS, e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare de la SC BURDA MEDIA BUCUREȘTI SRL și de la partenerii săi selectați cu grijă.

In this article