Hai cu noi in club Mami!

1358 0

Primul eveniment are loc pe 1 septembrie, începând cu ora 18.00, în București, iar intrarea este liberă.

Pentru că vrem să fim aproape de tine, tema pe care o vom dezbate vine în ajutorul mămicilor care își înscriu copiii la grădiniță și desigur emoțiile începutului sunt mari atât pentru ele, cât și pentru piticii lor.

Ești gravidă sau deja mămica unui micuț pe care-l iubești mai mult decât orice? Sarcina sau creşterea unui copil te pun de multe ori în faţa unor situaţii în care nu ştii cum să reacţionezi sau ce să faci? Este absolut normal să ai întrebări și să vrei să fii informată, așa încât să ai o familie fericită și sănătoasă! Noi ne-am făcut o prioritate din a te ajuta să găsești răspuns la întrebările tale şi soluţia potrivită în orice împrejurare.

Vino alături de noi în “CLUB MAMI” și află de la specialiștii invitați cum îl pregătești pentru grădiniță pe copilul tău.

Te așteptăm la o discuție liberă ca să descoperi cele mai bune metode de a-l pregăti pe micuț pentru începerea grădiniței. Vom sta de vorbă cu psihologul Adina Dumitrescu de la Centrul KinetoBebe, dar și cu Oana Rotaru, managerul grădiniței Vise, care îți vor împărtăși cunoștințele și experiența lor. Printre subiectele abordate:

  • Ne acomodăm prin joc
  • Cum gestionăm teama de abandon
  • Cum să gestionăm stresul emoțional care poate apărea in perioada de acomodare

Cum te înscrii? Pe www.mami.ro în formularul de înscriere de mai jos.

Grăbește-te! Locurile sunt limitate, iar intrarea este liberă!

Revista “Mami” pregătește și alte întâlniri cu voi!

Urmează în seria CLUB MAMI:

Mami, ai grijă de tine! Discutăm aspectele cheie ale sarcinii.

Imunitatea la control. Ce înseamnă, de fapt imunitate, care sunt aliații unui organism puternic și cum să te folosești de ei pentru a avea un copil sănătos.

Vine Moșu’! Iar noi pregătim multe surprize – pentru și împreună cu cei mici.

Revista Mami este editată de Burda Media București.

Parteneri: KinetoBebe, Grădinița Vise

După înscriere, vei primi pe e-mail confirmarea și detaliile necesare participării la eveniment.

SC BURDA MEDIA BUCUREȘTI SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal: numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, în scopul formării unei baze de date. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la SC BURDA MEDIA BUCUREȘTI SRL, trimisă la adresa București, sector 3, Bd. Decebal, nr. 25-29, Olympia Tower, etaj 3. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Aceste date pot fi utilizate pentru acțiuni publicitare viitoare, fără alte obligații sau plăți. Participanții la eveniment declară că sunt de acord ca datele lor să fie prelucrate și să intre în baza de date a companiei SC BURDA MEDIA BUCUREȘTI SRL și sunt de acord să primească materiale informative prin SMS, e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare de la SC BURDA MEDIA BUCUREȘTI SRL și de la partenerii săi selectați cu grijă.

In this article