Horoscopul culorilor de par

422 0

Berbec (21.03-20.04)

Iti place sa atragi atentia si sa epatezi, asa ca vei alege culori de par indraznete. Te avantajeaza negru-albastrui si rosu ca focul, dar si blondul luminos poate fi o optiune.

Taur (21.04-21.05)

Feminitatea naturala este mai importanta pentru tine decat orice minune a cosmeticii. De aceea, si in cazul nuantei parului, vei alege intotdeauna culori cat mai apropiate de cele naturale.

Gemeni (22.05-21.06)

Consideri ca frumusetea vine din interior si din inteligenta, de aceea iti preferi parul asa cum l-ai primit de la Mama-Natura. Totusi, cand te hotarasti sa-l vopsesti, vei alege culori cuminti si naturale.

Rac (22.06-22.07)

Esti genul de femeie care adora sa ramana in registrul clasic. De aceea, cand vine vorba de par, te simti atrasa de culori pastelate, calde si nu foarte indepartate de culoarea naturala. Uneori, recurgi la suvite.

Leu (23.07-23.08)

Iubesti soarele, iubesti aurul si, evident, blondul stralucitor, dar si rosul focului. Orice culoare de par ai alege, ea va avea nuante calde si pline de personalitate.

Fecioara (24.08-23.09)

In general, nu te indepartezi foarte mult de la culoarea naturala a parului, dar uneori simti nevoia sa schimbi registrul cromatic. Astfel, ajungi la nuante de visina putreda, saten cupru sau miere, care te prind de minune.

Esti mereu in centrul atentiei si, cu toate ca ai o slabiciune pentru blond, stii sa pui in valoare orice culoare de par. Insa rareori vei alege culori extravagante.

Scorpion (24.10-22.11)

La fel ca si in machiaj si vestimentatie, preferi culorile seductiei si cand vine vorba de podoaba capilara. Toate nuantele parului trebuie sa fie senzuale sau macar sa aiba un aer sic. Te avantajeaza roscat si blond solar.

Sagetator (23.11-21.12)

Iti place sa faci impresie buna, asa ca preferi culorile sofisticate si pretioase, de la negru la castaniu cald. Rareori vei alege insa nuante de blond sau roscat.

Capricorn (22.12-21.01)

Esti atrasa ca un magnet si te avantajeaza nuantele pamantului, de la negru la cafeniu-aramiu, dar si culorile nisipului. Ceea ce agreezi in mai mica masura sunt nuantele de roscat.

Varsator (21.01-19.02)

Te plictisesti usor de tot si de toate, inclusiv de culoarea parului, asa ca vei avea multe „aventuri capilare”. Ramai insa in acelasi registru, care de altfel te prinde foarte bine – ori blond, ori castaniu.

Pesti (20.02-20.03)

Ai o presonalitate cameleonica, de aceea cand vine vorba de culoarea parului, esti in stare sa incerci orice, de la blond deschis pana la negru inchis. Paleta cromatica este ca un fel de vraja eterna pentru tine.

In this article

Join the Conversation