In gradina Bosch se lucreaza cu folos

446 0

Bosch vrea sa ii recompenseze pe clientii sai care cumpara scule de gradinarit Bosch prin oferirea unui cadou.

Astfel, la achizitionarea unei unelte participante la promotie, din gama celor pentru taierea marginilor de gazon, intretinerea arbustilor si a gardului viu sau tunderea gazonului, clientii Bosch primesc pe loc o plantatoare Fiskars cadou. Mai mult, pentru cumpararea unei masini de spalat sub presiune, Bosch ofera cadou 5 litri de sampon auto cu ceara concentrat.

„Am vrut sa oferim clientilor nostri cadouri foarte practice. Astfel, deoarece trimmerele, foarfecele ISIO de tuns arbusti si de taiat iarba si masinile de tuns iarba pot fi folosite exclusiv de pasionatii de gradinarit, ne-am gandit sa le oferim cadou o unealta care este extrem de practica in orice gradina, indiferent de marimea acesteia – o plantatoare Fiskars.

Pe de alta parte insa, masina de spalat sub presiune are mai multe utilitati – de la spalatul balconului sau a terasei, pana la masina. in urma studiilor noastre, am constatat ca foarte multi din cumparatorii nostri o folosesc pentru spalatul masinii. Din acest motiv, am ales un cadou dedicat soferilor – 5 litri de sampon auto cu ceara” spun reprezentantii Bosch.

Campania „In gradina Bosch se lucreaza cu folos !” are loc in toate lanturile de magazine Baumax, Bricostore, Dedeman, Metro, Mr. Bricolage, Obi, Praktiker si Selgros, precum si la toti distribuitorii autorizati Bosch.

Pentru mai multe infromatii despre campanie, puteti accesa pagina de internet www.bosch-pt.ro

In this article

Join the Conversation