Incepe KINOdiseea, editia a sasea

390 0

KINOdiseea debutează cu premiera de gală a filmului Finn (foto), un film pentru copii şi familie aclamat de critici la London Film Festival. Weekendul acesta pot fi urmărite pe marile ecrane câteva animaţii de succes ale anului: Loulou, incredibilul secret (regizor Éric Omond, premiul César), Tărâmul Regelui Înaripat (regizor Esben Toft Jacobsen), Casa Magicianului, Jack et la mécanique du Coeur / Jack şi mecanica inimii (regizor Mathias Malzieu, nominalizat la EFA), care va fi proiectat şi la gala de premiere KINOdiseea, miercuri, 19 noiembrie, ora 19.00, la Cinema Studio.

Ateliere de educaţie cinematografică gratuite

Copiii şi părinţii se pot înscrie gratuit la 34 de ateliere de educaţie cinematografică organizate de KINOdiseea, printre care un atelier de actorie cu actriţa Maia Morgenstern sau atelierele de critică de film cu Irina Margareta Nistor. Se mai organizează atelierul de montaj de film, atelier de stop-motion,  de benzi desenate, de imagine.

Programul complet al celei de-a şasea ediţii poate fi consultat pe www.kinodiseea.ro. Proiecţiile din cadrul KINOdiseea au loc la Cinema Studio, Cinema Eforie şi Cinema Pro. Intrarea la proiecţiile din timpul zilei de la Cinema Studio şi Cinemateca Eforie este gratuită, iar doar pentru acestea se pot face rezervări online pe site-ul KINOdiseea.

 

 

 

In this article

Join the Conversation