Interpretarea de baza a viselor

699 0

De obicei ramane intiparit in memorie un singur element principal; acesta trebuie luat in considerare primul, dar acest lucru nu inseamna ca celelalte elemente secundare n-ar trebui luate in considerare. Nu trebuie sa treci cu vederea nici cel mai mic amanunt.

De exemplu: daca visezi o camera straina, va trebui sa-ti amitesti mobilierul, covoarele, culorile si asa mai departe. Numai combinand toate aceste elemente, iti poti da seama ce semnifica visul.

Timpul poate fi de asemenea calculat in functie de cat de aproape este persoana care viseaza de obiectul principal al visului.

Spre exemplu, daca visezi patrunjel, care semnifica succes prin munca grea, acest lucru se va materializa curand daca ai visat ca mananci patrunjel sau folosesti la mancare, dar daca esti numai un observator distant si nu il folosesti in mod direct, materializarea visului va fi probabil intarziata.

Claritatea visului este un alt indiciu al importantei acestuia. Un vis pe care ti-l amintesti vag este putin probabil ca va avea o semnificatie importanta.

In this article

Join the Conversation