Interpretarea viselor din primul trimestru de sarcina

444 0

Pentru a intelege mai bine sensul viselor din sarcina, citeste din exemplele de mai jos, cu care poate te-ai confruntat si tu.

Un copil matur – teama de nastere

Multe viitoare mamici care se afla la prima sarcina, cand descopera ca au ramas insarcinate, viseaza ca au nascut copil mare, imbracat ca un adult, vorbind si mergand ca un adult, un fel de adult in miniatura.

Explicatia ar fi ca un copil mare nu-i pare viitoarei mamici fara experienta asa de fragil ca un nou-nascut. In primele luni de sarcina, majoritatea gravidelor aflate la prima sarcina nu stiu multe despre cresterea copiilor, se tem ca nu vor fi mame bune.

Un alt vis frecvent este acela in care gravida se afla la volanul unei masini. In tot acest timp ea simte o mare oboseala, greutate la mijlocul corpului.

In timpul sarcinii, o femeie se poate simti bine in corpul ei, sa fie mandra de burtica, sau se poate simti prost, din cauza kilogramelor in plus. In acest vis, este foarte evident ca greutatea de la mijlocul corpului este burtica gravidei.

Conducerea unei masini este de obicei metafora faptului ca viitoarea mamica trece prin anumite transformari in aceasta perioada din viata, transformari care continua.

Pe toata perioada sarcinii viitoarea mamica are vise legate de apa. Ea se poate visa inotand in primul trimestru de sarcina. Daca viseaza si animale in aceasta perioada a sarcinii, cu siguranta sunt pesti. Explicatia e simpla.

Apa din vis reprezinta lichidul amniotic din pantec, constientizarea lui. Spre sfarsitul nasterii, mamica poate visa o apa care curge, ceea ce semnifica ruperea apei si nasterea bebelusului.

In this article

Join the Conversation