Interpretarea viselor din timpul sarcinii

2925 0

Dorinta oricarui medic este ca viitoarea mama sa aiba o sarcina cat mai usoara, iar viata ei sa fie cat mai normala. Pentru aceasta, cercetatorii francezi au explicat la diverse intruniri cum ar trebui interpretate visele din timpul sarcinii. Astfel, in primul rand trebuie retinut faptul ca visele nu sunt semne premonitorii.

Multe dintre vise reprezinta temeri ale femeii insarcinate legate de pierderea libertatii, a echilibrului cuplului, frica de nastere si de separatia de copil. Visele nu se pot interpreta insa conform unui cod fix. Nu exista nici retete si nici simboluri universale. Un obiect poate insemna ceva pentru o persoana, iar pentru altcineva poate avea un sens cu totul diferit.

De exemplu, un caine poate fi simbol al agresivitatii sau al fidelitatatii. Medicii considera insa ca o atentie speciala trebuie acordata cosmarurilor repetate, cu teme obsesive, care tulbura somnul atat de necesar in perioada de graviditate. Din nefericire, femeile insarcinate tocmai despre cosmaruri nu vorbesc cu usurinta. In ultima instanta, un lucru trebuie inteles: nu esti singura viitoare mama care are vise ce te pot speria!

In this article

Join the Conversation