Interpretarea viselor din trimestrul al II-lea de sarcina

601 0

Pentru a intelege mai bine sensul viselor din sarcina, citeste din exemplele de mai jos, cu care, poate, te-ai confruntat si tu.

Animalute – Instinctele materne

In timpul celui de-al doilea trimestru, viitoarea mamica poate visa pui de pisica, de gaina sau orice alt animal-pui. In functie de atitudinea gravidei vizavi de sarcina, partenerul ei, animalutul din vis poate fi inspaimantator sau dragut.

Prezenta unui animalut prietenos in vis insemna ca gravida care viseaza are instincte materne. Daca ea se sperie de acesta, inseamna ca ii este teama de perioada de dupa nastere. In majoritatea viselor, animalutele sunt dragalase.

Visele erotice – ingrijorari legate de aspectul fizic

Pe la sfarsitul trimestrului 2 de sarcina, multe viitoare mamici au vise erotice. Motivul acestor vise este foarte variat. Insa in cele mai multe cazuri ele in reprezinta teama gravidei de schimbarea fizica de dupa nastere si ce impact va avea asupra relatiei sexuale cu partenerul. De aceea, in vise viitoarea mamica se simte sexy si foarte iubita.

Partenerul care inseala – Indoieli privind dragostea din cuplu

Uneori, gravidele sunt torturate de vise in care partenerii lor le insala. Motivul ar fi nesiguranta viitoarei mamici privind dragostea partenerului pe perioada sarcinii, mai ales din cauza schimbarilor fizice si emotionale.

Insa, in majoritatea cazurilor, aceasta indoiala care apare in vis nu este fondata in realitate. Multe mamici au observat ca sarcina si pregatirea pentru cresterea unui copil le apropie de partenerii lor care devin mai grijulii si atenti.

In this article

Join the Conversation