Interviu cu Carmen Harra, renumitul metafizician al Hollywood-ului

915 0

Nu e un lucru rau sa iti citesti horoscopul

Reporter: Cum vedeti preocuparea oamenilor cu predictii concrete – de tipul celor din horoscopul zilnic sau ghicitul in cafea, de exemplu? Sunt nocive, ne pot influenta negativ viata?

Carmen Harra: Nu, in niciun caz. Deja de sute de ani traim cu ferma convingere ca suntem forme energetice influentate de alte forme energetice. Se poate demonstra ca planetele influenteaza un anumit traseu al existentei noastre si implicit un anumit comportament al oamenilor.

Este vorba de niste practici stravechi care pleaca de la premisa ca omul isi foloseste mintea intuitiva pentru a identifica simboluri pe care ulterior le leaga intre ele, generand raspunsuri, sau predictii.

Important este felul in care le interpretezi si, pana la urma, cum le aplici pe propria persoana. Scopul predictiilor este sa scoata ce e mai bun din om sa genereze o infuzie de energie pozitiva, practic si daca sunt negative, ele sunt un semnal pentru un rau care poate fi prevenit.

Destinul lui Barack Obama predispus la tragedie

Reporter: Asadar, nu e totul scris, putem preveni?

Carmen Harra: Sigur ca nu e ceva scris, prestabilit, ci mai degraba purtam in noi codificat un anumit traseu impreuna cu o serie de probabilitati si predispozitii la anumite evenimente.

De exemplu:

  • Printesa Diana a avut planeta Marte in Scorpion. Asta se traduce de catre orice astrolog ca moarte prematura intr-un accident.
  • Barack Obama are planeta Saturn incepand din 2009 pana spre jumatatea lui 2011 tranzitand Casa a Zecea a Mortii. Cu alte cuvinte exista posibilitatea unei tragedii in chart-ul lui astrologic.

Insa nu este neaparat necesar sa se intample intotdeauna intocmai, asta pentru ca un procent coplesitor din ceea ce suntem il reprezinta liberul arbitru. Ne putem modifica traseul vietii in functie de deciziile pe care le luam si nici sa nu ne dam seama.

Reporter: Cum se arata in viziunea dumneavoastra mandatul lui Obama?

Carmen Harra: Sincer nu il vad foarte clar. Am stiut si am si spus ca va iesi Presedinte insa se va lovi de un zid de opozitie. Deja incepe sa se contureze. De ceva vreme, insa, vad in fruntea Statelor Unite o femeie. (zambeste complice , facand aluzie la mai vechea prietena Hillary Clinton)

Harul viziunii poate fi abordat ca stiinta

Reporter: Cum va explicati acest har pe care il aveti?

Carmen Harra: Este de fapt o combinatie de intuitie, rationament logic si divin. Este psihologie, pentru ca pot citi un om, imi dau seama de caracterul lui, de problemele lui psihologice, imi dau seama de potentialul de evolutie spirituala si de nivelul lui de perceptie.

Apoi, Einstein insusi afirma ca suntem doua fiinte intr-una: prima, cea rationala care e servitorie pentru cea de-a doua, cea intuitiva, sau harul de la Dumnezeu. Numai ca societatea in care traim ne impune sa ignoram acest har, ba chiar sa il renegam si sa il luam in ras.

La nivel colectiv am facut asta dintotdeauna, mereu societatea a dat credit fiintei rationale. Asa se explica felul in care toti vizionarii lumii de la Iisus incoace au fost stigmatizati, crucificati, arsi pe rug.

Reporter: Ati spus „divin” Ce inseamna divinitatea pentru dumneavoastra?

Carmen Harra: In primul rand, noi – romanii, de exemplu – nu putem intelege si concepe existenta lui Dumnezeu cata vreme ne limitam la o singura credinta sau la convingerea ca o singura credinta este cea corecta. Pana la urma e o combinatie a tuturor, dar toate au fost adaptate si alterate politic si social.

Pe mine m-a atras filosofia budista deoarece am descoperit un Dumnezeu care nu e nici razbunator, nici gelos, nu trebuie sa imi fie frica de el si nu ma pedepseste. Dar nu pentru ca e cea mai convenabila ci pentru ca face apel la firescul, la naturalul din noi. Nu-mi impune legi si restrictii, nu ma amentinta, nu-mi interzice, ci ma lasa sa (ma) descopar singur.

Si-apoi mai cred, intrucat cuvantul religie vine de la latinul religare care inseamna unitate, ca foarte curand ne vom converti la un singur tip de credinta. Deocamdata doar ne omoram in numele mai multora.

Este esential sa nu mai exista discrepante atat de mari in randul oamenilor – culturale, sociale, economice. Simt ca ne apropiem de inceputul unei noi ere in evolutia spirituala a umanitatii.

Insa nu cred in pole-shifting de care vorbeste Al Gore, nici ca s-a intamplat asta vreodata. Dar am convingerea ca planeta are un ceas si un ritm al ei astfel incat sa poata distruge o forma de evolutie – de pilda cea actuala – daca se dovedeste nociva, pentru a se conserva.

Reporter: Daca reusim sa trecem la urmatorul nivel, cum va arata lumea urmatoarelor decenii?

Carmen Harra: Vom trai vieti mult mai lungi, vom trece peste toate aceste episoade dificile de a intelege lumea de dincolo, vom calatori in spatiu, vom conduce avionul ca pe masina personala. Vom avea vieti intre 150-500 de ani, pentru ca asa a fost si e firesc sa fie din nou asa. Dar trebuie mai intai sa spargem kharma negativa pe care o purtam in noi de cand l-am ucis pe Iisus. Toate bolile de care suferim acum sunt flageluri kharmice, sunt pedepsele pentru crima noastra.

Este necesara unitate intre noi si iubire neconditionata, insa e foarte foarte greu de inteles si de acceptat o asemenea posibilitate. Noi acum vedem rostul si sensul evolutiei doar prin lucrurile care ne diferentiaza, nu in cele care ne apropie.

Nu e nimic infricosator in a vorbi cu mortii

Reporter: Mai este cineva cu noi acum in incapere in afara de noi, cei vii?

Carmen Harra: Sigur ca da, chiar destul de multi. Imi dau seama ca e imposibil de conceput asa ceva, dar sa fii in contact cu lumea spiritelor este o chestiune fascinanta, de acolo vin toate sursele de informatie. E incredibil cum lumea de dincolo stie tot ce se intampla cu noi inainte ca noi sa aflam.

Nu mi-a fost niciodata teama de spirite. Eu vad in ei un sprijin, iar impactul lor e coplesitor in viata noastra. Ei nu au emotiile si starile noastre afective, nu vin cu sentimente umane, sunt doar constiinta pura si pozitiva. Astfel se explica si claritatea predictiilor pe care le pot sugera.

Reporter: Vedeti un cutremur in viitorul apropiat? Poate fi prevenit?

Carmen Harra: Daca ne folosim de unitatea gandirii colective pozitive, sunt sigura ca orice poate fi prevenit. Am vazut miracole, transformari incredibile, intorsaturi de situatie extraordinare. Un cumul de energii pozitive canalizate intr-o anumita directie are potentialul si capacitatea de a invinge alte energii si de a le redirectioana sau trimite inapoi in Univers.

Da, potentialul unui cutremur il vad, insa nu chiar acum ci intr-un an, un an si jumatate si nu catastrofal precum cel din 1977.

Romanii, la un pas de a intra in panica

Reporter: Cat de „ciufuliti” iesim din criza?

Carmen Harra: Ciufuliti rau. Vor fi momente de panica in Romania, va fi foamete, ba chiar si revolte sociale, insa este o faza destul de scurta, va fi depasita repede. Dar e firesc, asa se manifesta orice schimbare de regim sau de sistem. Iar acum asta se intampla.

Criza in care ne aflam are o semnificatie la randul ei, e un punct de cotitura, trebuie sa se schimbe ceva pentru ca s-a ajuns la un nivel mult prea mare de injustitie si coruptie, la o diferenta nejustificata intre clasele sociale.

Omenirea nu poate evolua in sistemul actual si mai ales cu atata ignoranta din partea unor oameni fata de suferinta altor oameni. Criza este necesara pentru a reface balanta si a recrea un sistem echitabil. Important este ca la finalul ei sa fim si mai uniti si mai constienti de importanta solidaritatii.

Relatia dintre Mihaela si Dani nu va rezista

Reporter: Unde ii vedeti pe cei mai cunoscuti indragostiti ai momentului in urmatorii ani?

Carmen Harra: Nu impreuna. Pe Dani il vad alaturi de o tanara blonda, manechin, absolut superba, pe Mihaela o vad langa un barbat mai in varsta, grizonat, foarte instarit. Nici relatia cu el nu va dura, insa.

In ce priveste cuplul Monica si Irinel Columbeanu, va mai rezista cativa ani, 5 poate. Insa ea mai are o kharma de implinit in viata ei, legata de un barbat care nu e roman (zambeste). S-ar putea francez.

In this article

Join the Conversation