Interviu, o piesa care te incita

448 0

Piesa aduce in prim plan dialogul protagonistilor – cand intepator si brutal, cand sensibil sau superficial – care ajunge sa releve cele mai ascunse secrete ale celor doua personaje. In teorie, unul stie sa joace teatru, celalalt sa puna intrebari. Singurul judecator al situatiei va fi publicul, care va decide daca intre protagonist se naste un razboi ce trebuie castigat prin orice mijloace sau o poveste de dragoste cu nabadai, care se infiripa timid.

Despre Interviu

Publicul este provocat sa aiba rabdare si sa inteleaga jocul psihologic al Interviului. “Unde incepe si unde se termina, cautarea unei stiri "senzationale". Care este granita intre povestea articolului, subiectul si povestea jurnalistului. Si oare mai avem rabdare in 2013 sa trecem de aparente, sa cautam mai departe, adevaruri mai ascunse, subtile si sa nu judecam doar prin prisma experientelor proprii? Rolurile le jucam noi, raspunsurile vi le dati dumneavoastra.”

Lansarea oficiala a piesei a avut loc in luna mai, la teatru Godot din Bucuresti, spectacolul urmand a se juca, in continuare atat la Godot, cat si in alte spatii dedicate teatrului, dar si in alte orase din tara, pana in luna noiembrie a acestui an, astfel incat piesa sa fie accesibila unui numar cat mai mare de spectator.
Biletele se gasesc in reteaua Eventim: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro. Pretul unui bilet: 30 lei.

In this article

Join the Conversation