Invata sa daruiesti

306 0

Ei au pregatit o dupa-amiaza de sambata dedicata copiilor, impletind creativitatea si daruirea, in beneficiul tuturor.

Cu maiestrie, copiii de la Gradinitele Bambi STEP BY STEP, impreuna cu invitatii lor de la Gradinita nr. 284, au pregatit, din lut, lemn sau panza obiecte decorative, oua incondeiate, o varietate de obiecte traditionale, felicitari sau tablouri de primavara. Ei ii intampina pe trecatori si pe toti participantii la eveniment atat cu obiecte originale „pentru acasa”, dar si cu reprezentatii sustinute de copiii de la grupele pregatitoare sau de catre animatori profesionisti. Li se vor alatura concursurile pentru cei care indragesc calculatorul si surprizele cu Iepurasul FasTracKids. Iubitorii sportului se pot plimba alaturi de copii pe role pentru a anunta tuturor trecatorilor prin parc desfasurarea evenimentului, iar cei care sustin o alimentatie sanatoasa pot degusta produse specifice realizate de copii.

Contravaloarea obiectelor vandute de copii va fi donata Fundatiei Teodora Georgescu – pentru dotarea Spitalului Marie Curie (Budimex).

Invata SI TU sa daruiesti!

Vino alaturi de noi, sambata, 4 aprilie 2009, incepand cu ora 16.00, in Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR), la foisorul de la intrarea din Campia Libertatii.

Lucreaza obiecte decorative, admira si cumpara ce au creat copiii, fii spectator la piesele pe care le pun in scena si plimba-te alaturi de noi pe role.

Doneaza pentru Spitalul Marie Curie, pentru un mediu prietenos si functional, pentru copiii in suferinta.

  • Partener: Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, sector 3
  • Beneficiar: Spitalul Marie Curie prin Fundatia Teodora Georgescu
  • Pentru donatii – cont RO 11 BRDE 410 SV 080 44 774 100 BRD, Sucursala Academiei
  • Parteneri media: B1TV, Tango, Superbebe, Mami, Itsy Bitsy, www.lacraru.ro
  • Eveniment sprijinit de Primaria Sectorului 3.

In this article

Join the Conversation