Jogging cu caruciorul la Maratonul International Bucuresti

1073 0

Joggingul cu caruciorul este un sport popular atat in randul mamicilor dornice sa revina la forma fizica anterioara sarcinii, cat si al taticilor care vor sa isi mentina stilul de viata activ – fara ca acesta sa reprezinte diminuarea timpului petrecut alaturi de cei mici.

Prin urmare, toata lumea e multumita: micutul are parte de plimbarea zilnica, iar parintii isi respecta programul de miscare si alergare atat de necesar sanatatii.

Competitia “Jogging in scutece” la Maratonul International Bucuresti

Anul acesta, pentru prima oara, organizatorii Maratonului International Bucuresti au introdus in concurs competitia de jogging cu caruciorul.

Daca ai un copilas cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 4 ani si daca esti dornica (sau dornic  – pentru tatici) sa alergi 800 m impingand caruciorul, o poti face in cadrul Maratonului International Bucuresti, la competitia "Jogging in scutece".

Competitia se desfasurata sub egida programului "Sanatate pentru Mame si Sugari" (SAMAS). Evenimentul va avea loc in 5 octombrie, incepand cu orele 12:30, in Piata Constitutiei (in fata Palatului Parlamentului) din Bucuresti.

Se premiaza participarea, nu viteza

Din motive de siguranta, acesta nu este un concurs in care se premiaza viteza. Premiile vor fi castigate prin tragere la sorti. Fiecare dintre cei 5 castigatori va primi pentru copilasul sau o trotineta si o gentuta termoizolanta pentru transportarea si pastrarea in conditii de siguranta a alimentelor. Inainte de start, participantilor li se va oferi cate un tricou de concurs si cate o medalie daca ajung la finish. Pentru mai multe informatii si inregistrare, intra pe site-ul Maratonului International Bucuresti, crosul Samas

De asemenea, pe data de 5 octombrie mai au loc alte trei curse dedicate copiilor:

   Cursa Copiilor: 6 – 7 ani (0,85 km)
   Cursa Copiilor: 8 – 9 ani (1,4 km)
   Cursa Copiilor: 10 – 12 ani (1,4 km) 

 

 

 

 

In this article

Join the Conversation