Kate Middelton trebuie sa nasca din… clipa in clipa

329 0

Lumea e cu ochii pe cuplul regal, mai ales ca ceea ce se anuntase a fi data nasterii primului lor copil (13 iulie) a trecut. Au existat chiar si pariuri – si multi spuneau ca asteptatul eveniment o sa aiba loc pe data de 14 iulie, de ziua Frantei. In ultimele zile, presa a fost cu ochii pe Kate Middleton, Ducesa de Cambridge: unde a plecat, ce vizite a facut, ce masuri de securitate se iau, care este starea de spirit si s-au facut tot felul de supozitii.

Nerabdarea este cu atat mai mare cu cat cei doi nu au dezvaluit pana acum numele sau sexul copilasului pe care il asteapta. Au anuntat insa titlul pe care-l va purta: Alteta Sa Regala Printul/ Printesa de Cambridge.

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a fost activa in perioada lunilor de sarcina, indeplinindu-si cu brio obligatiile inaltului titlu pe care-l poarta si insotindu-l pe William la evenimente. Ultima ei aparitie publica a fost pe data de 13 iunie, la botezul navei de croaziera Royal Princess.

Aparitiile ei, sofisticate, au starnit admiratia generala, devenind un model de eleganta si bun gust.

Pregatiri pentru o nastere regala

In cinstea viitorului membru al familiei regale, Monetaria Britanica a emis 2.013 monede de argint: este vorba de celebrul penny norocos pe care-l vor primi bebelusii nascuti in aceeasi zi cu copilasul cuplului William – Kate.

Intre timp, spitalul St Mary din Londra isi asteapta cu mare emotie pacienta si s-a pregatit in cele mai mici detalii pentru a intampina cum se cuvine noul membru al familiei regale. In plus, specialisti in securitate au inspectat fiecare coltisor al locatiei, inclusiv tomberoanele, si siguranta va fi asigurata de numerosi agenti de paza.

Iar viitorul tatic, William – ei bine, fiind angajat al Fortelor Aeriene Regale, o sa faca tot posibilul sa fie alaturi de sotia sa in momentul nasterii, iar dupa nasterea micutului/ micutei isi va lua… concediu.

In this article

Join the Conversation