Kate Middleton a nascut un baietel

607 0

Micutul este unul dintre mostenitorii tronului regal, fiind al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, dupa cum informeaza Mediafax.

Bebelusul s-a nascut la ora locala 16.24 (18.24, ora Romaniei) si a avut la nastere greutatea de 3,790 kilograme. Kate Middelton si William au ajuns la spital luni dimineata, la ora 6.00 (ora Marii Britanii), iar William a asistat la nasterea fiului sau.

Declaratii oficiale

Nasterea fiului celebrului cuplu princiar a fost urmat de cateva declaratii oficiale. 

Palatul Buckingham: "Alteta Sa regala Ducesa de Cambridge a nascut cu bine un fiu la ora 16.24 (18.24, ora Romaniei). Bebelusul cantareste 3,790 kilograme. Ducele de Cambridge a asistat la nastere. Regina, ducele de Edinburgh, printul de Wales, ducesa de Cornwal, printul Harry si membrii celor doua familii au fost instiintati si sunt foarte fericiti de aceasta veste. Alteta Sa regala si copilul se simt bine si vor ramane la maternitate in aceasta noapte"

Printul William: "Suntem mai fericiti ca niciodata", a declarat William care, oficial, detine titlul de duce de Cambridge.

Premierul Marii Britanii, David Cameron: “Sunt fericit pentru ducele si ducesa de Cambridge. Intreaga tara va sarbatori. Cei doi vor fi niste parinti minunati", a declarat premierul britanic dupa anuntul facut de Palatul Buckingham.”

Printul Charles: "Si eu, si sotia mea ne bucuram foarte tare de nasterea primul meu nepotel. Este un moment incredibil pentru William şi Catherine si suntem foarte fericiti de nasterea baietelului lor. Sa fii bunic este un lucru special, dupa cum mi-au spus multi oameni dragi in ultimul timp, asa ca sunt foarte mandru si fericit sa fiu bunic pentru prima oara si asteptam cu nerabdare sa vedem copilasul, in curand."

In this article

Join the Conversation