Kate Middleton este o ducesa puternica!

1462 0

„Kate Middleton este o ducesă puternică”, a scris US Weekly, comentând faptul că ducesa (33 ani) a născut-o pe prinţesa Charlotte Elizabeth Diana natural, fără anestezie. In presa internaţională au fost constant scoase în evidenţă câteva momente legate de fericitul eveniment. Iată care sunt acestea.

Kate Middleton a născut. Casa regala britanică are o nouă prinţesă!

 

Kate Middleton este o ducesa puternica! #3

Ducesa de Cambridge a intrat în travaliu sâmbătă dimineaţa (2 mai) şi a ajuns la London’s St Mary’s Hospital la ora 6:00. A născut după două ore şi jumătate, alături de ea fiind şi prinţului Willliam.

Kate Middleton a părăsit spitalul la mai puţin de 12 ore de la naştere, ea şi fetiţa fiind monitorizate în permanenţă acasă.

La spital, micuţa Charlotte a primit vizita frăţiorului mai mare, adorabilul prinţ George, care a fost adus de tatăl lui.

Când a ieşit din spital, Ducesa de Cambridge a purtat o rochie cu printuri florale galbene, pe care a asociat-o – spre uimirea şi admiraţia comentatorilor (nu de alta, dar nu trecuseră decât cateva ore de la naştere) –cu pantofi cu toc Jimmy Choo.

Kate şi William au folosit acelaşi scaun de maşină Britax care l-a dus şi pe micuţul George acasă de la maternitate.

Aşa cum fratele ei poartă trei nume George Alexander Louis şi surioara proaspăt venită pe lume are trei nume, fiecare având o semnificaţie aparte: Charlotte – pe matusa Pippa, sora lui Kate, o cheamă Philippa Charlotte. Elizabeth este un omagiu adus străbunicii şi bunicii. Elizabeth este, desigur, numele reginei, dar şi al doilea nume al lui Kate şi al mamei ei. Iar Diana este dedicat prinţesei Diana, mama lui William.

Foto: Getty Images

In this article