Kim Kardashian spune ca North West va trebui sa munceasca pentru a obtine ceea ce-si doreste

1013 0

Kim Kardashian a vorbit despre felul în care intenţionează să o crească şi să o educe pe fiica ei, într-un interviu acordat publicaţiei London Evening Standard. Vedeta a spus că-şi doreşte ca fiica ei să lucreze şi să-şi câştige singură banii cu care să-şi cumpere lucrurile pe care şi le doreşte.

"Pentru o rochie Dolce & Gabbana pe care mi-am dorit-o, a trebuit să economisesc. În liceu, am strâns bani pentru o pereche de pantofi Prada pe care părinţii nu au vrut să mi-i cumpere. Erau 400 de dolari şi a trebuit să fac economii un an întreg", şi-a amintit Kim Kardashian. "Nu am primit nimic de la părinţi, trebuia să lucrăm ca să avem lucrurile care ne plăceau."

"Mai devreme, le-am spus prietenilor mei: ‘Mă întreb ce job îşi va alege North West?’, iar ei au fost foarte miraţi. ‘Cum, o să aibă un job?’, iar eu le-am zis ‘Glumiţi? Va trebui să muncească pentru a obţine ceea ce-şi doreşte!’ "

După cum se vede, Kim Kardashian se ghidează după reguli stricte în educaţia fiicei ei. "Sunt o mamă strictă", a spus aceasta. "Îmi place să mă joc şi ne distrăm împreună, dar sunt strictă în privinţa orei de culcare şi cu dormitul în propriul ei pătuţ".

In this article

Join the Conversation