Lectii demonstrative gratuite de Fastrackids

481 0

Fastrackids este un curs complementar de educatie, unde copiii invata despre douasprezece teme de studiu: comunicare, tehnologie, creativitate, scopuri si obiective in viata, literatura, arta si teatru, biologie, matematica, stiintele naturii, astronomie, stiintele pamantului si economie.

Lectiile de Fastrackids se adapteaza in functie de varsta copilului:

  • FasTrack Signing – pentru copii de la 6 luni la 2 ani
  • FasTrack Tots – pentru copii de la 2,5 la 3,5 ani
  • FasTracKids Core – pentru copii de la 3 la 8 ani
  • FasTrack Music – pentru copii de la 2 la 4 ani si de la 4 la 6 ani

Fastra tots este un curs educational alternativ adresat copiilor intre 2,5 si 3,5 ani si propune lectii interactive care includ miscare, cantece si experimente. Pe parcursul acestor cursuri, copiii isi dezvolta capacitatea de concentrare si abilitatiile de comunicare.

La Fastrackids, salile de curs sunt dotate cu Fastrackids Learning Station® – un sistem inovativ format din ecran interactiv (touch screen), videoproiector, computer si camere de filmat, similar cu cel folosit in prestigioasele universitati Harvard, Oxford sau MIT. In plus, FasTracKids foloseste o metodologie de ultima ora numita Zigzag educational care consta in schimbarea frecventa a activitatii, la numai cateva minute, ceea ce reduce substantial riscul plictiselii la copil.

Persoana contact:
Ruxandra Avram – PR Coordinator FasTracKids
Tel:0740 302 770
e-mail: [email protected]

In this article

Join the Conversation