Leu

481 0

Dispui de un curaj innascut si iti place sa te afli in centrul atentiei. In plus, tu dai tonul emotivitatii pentru copii si partener. Leul este o zodie care se simte incoronata, nobila, prin urmare adora sa fie apreciati si nu suporta sa fie mustrati.

Copiilor le place generozitatea ta, mai ales cand ii surprinzi cu mici cadouri si alte gesturi care ii fac sa se simta rasfatati. Daca isi cheama prietenii peste noapte, atunci vor fi norocosi daca esti intr-o dispozitie buna. Vrei sa-i faci intotdeauna sa se simta bine pe cei dagi, asa ca o sa-i scoti pe toti la o inghetata si un film, indiferent daca bugetul iti permite sau nu.

Pana la urma, tot ceea ce iti doresti este sa vezi un zambet pe fetele celor din jur, iar asta este cea mai mare rasplata. Bineinteles ca esti mult mai incantata cand ti se multumeste pentru eforturile si gesturile facute, pentru ca ai un orgoliu caruia ii place sa fie sustinut.

Si chiar daca te irita faptul ca nu ti se recunosc intotdeauna meritele, esti constienta de faptul ca familia adora leoaica din tine si te iubeste neconditionat, la fel cum si tu ii iubesti pe ei. De aceea, micile conflicte vor fi solutionate rapid in cele mai multe cazuri.

In this article

Join the Conversation