Leu

567 0

Desi par mandri si indestructibili la suprafata, leii sunt vulnerabili din punct de vedere sentimental. Un cuvant dur la adresa lor le poate destabiliza foarte usor increderea in propria persoana. Asadar, ai grija cum il mustruluiesti pe cel mic atunci cand vine vorba de disciplina.

Pe lista necesitatilor unui micut leu se afla atentia si aprobarea, motiv pentru care copiii din aceasta zodie vor face tot ce le sta in putinta pentru a fi pe placul parintilor, prietenilor si a tuturor persoanelor din jurul lor. S-ar putea ca puiul tau sa te surprinda cu flerul sau dramatic inca de mic. O improvizatie spontana, o reprezentatie in oglinda sau simtul stilului vestimentar ti-ar putea orienta atentia in directia vocatiei celui mic.

Asa cum criticile ii ranesc pana in adancul sufletului, leii tanjesc dupa complimente si laude pentru realizarile lor. Din dorinta de afirmare si de pozitionare in centrul atentiei, micutul tau se va implica in multe activitati extracuriculare. Corul scolii, echipa de fotbal sau clubul de actorie ii vor oferi ocazia sa devina cel mai bun.

Nu uita sa-ti recompensezi copilul de cate ori ai ocazia pentru trasaturile sale remarcabile. Poti chiar sa-i demonstrezi pe parcursul timpului ca simtul moral si loialitatea care il caracterizeaza sunt mult mai importante decat umorul sau aspectul fizic pentru care este adeseori complimentat.

In this article

Join the Conversation