Lista firme

463 0

Firma

Descriere

Contact

Acuarelle Party

Acuarelle este o companie de actori tineri dar cu experienta, animatori pentru copii, personaje variate de la cele mai colorate (clowni, zane, spiridusi, etc.) pana la cele mai primitoare (hostess, prezentatori, mc, etc.), care organizeaza petreceri, evenimente si spectacole pentru dumneavoastra, familia si prietenii dumneavoastra, sau pentru compania pe care o conduceti.

Valeria Cristia
tel. +40 745 998 230
[email protected]
www.acuarelle.ro

Magic Party

La noi gasesti solutia optima pentru o petrecere de vis pentru ca viata noastra toata e un party de copii, distractie naturala, inocenta si bucurie cu gurita pana la urechi.

Paraschiv Marius
Tel: 0765487036
www.clown.ro

Events Day

Sub deviza „Totul pentru copilul tau”, EVENTS DAY va pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru o petrecere de neuitat. Singura dvs. grija va fi Lista Invitatilor, restul il facem noi.

Tel: 0726.170568
E-mail:
[email protected]
www.petrecericopii.ro

Lupeto

Suntem specializati in organizari petreceri pentru copii, evenimente firme, petreceri corporate si spectacole, pentru orice ocazie.

Tel/Fax: 031.106.16.18
Email: [email protected]
www.lupeto.ro

Jolly Club

Vrei o super-petrecere pentru copilul tau? Jolly Club este ceea ce cauti in materie de distractie pentru copii! De la invitatii si diplome pana la cei mai indragiti clovni, baloane modelate si pictura pe fata. Fie ca pregatesti o mica petrecere pentru copii, in familie sau la gradinita, sau organizezi un eveniment cu mai multi invitati, clovnii Jolly Club sunt o completare excelenta!

Tel/Fax: 031/4225.855
Mobil: 0751.194.407
Email:
[email protected]
[email protected]
www.jollyclub.eu

In this article

Join the Conversation