Luna 12

1516 0

La multi ani! Puiul tau are un anisor. E timpul sa scoti albumele cu poze si sa le privesti melancolica. Ce repede trece vremea! Parca ieri l-ai adus de la maternitate. Ca maine o sa-ti spuna ca se-nsoara…

Dezvoltarea fizica

Copilasul tau sta in picioruse fara sprijin si face cativa pasi in linie dreapta. La inceput ii e teama si se opreste brusc, cel mai adesea cazand in fundulet. In momentul in care va fi foarte sigur pe el, va invata sa ocoleasca un obstacol. Puiul tau vrea sa manance singur cu lingurita, dar nu nimereste gurita totdeauna.

Despartirile sunt dureroase si…

Puiul tau isi exprima emotiile si deseori plange cand pleci de acasa. Ajuta-l sa aiba incredere in el si evita sa-l pui in situatii carora nu le poate face fata.

Pronunta corect cateva cuvinte, stalceste alte cateva, dar, cu toate astea, spune tot ce are de spus. Si are de spus vrute si nevrute.

Dezvoltarea intelectuala

Puiul tau se poate concentra 5 minute si atunci il vei vedea cum analizeaza foarte atent diverse obiecte sau te asculta cand ii citesti. Poate sa duca la bun sfarsit o sarcina usoara, sa-ti aduca un obiect, sa apese un buton, sa sarute pe bunica.

In this article

Join the Conversation