Luna 4

1060 0

Capul lui nu mai pare asa de mare comparativ cu restul corpului. Membrele se alungesc in continuare – piciorusele fiind mai lungi decat bratele. Manutele in miniatura sunt formate, iar degetelele au deja unghiute, ba chiar si amprente!

Ficatul micutului functioneaza deja. A inceput sa-i creasca parul, genele si sprancenele, iar tot corpul ii este acoperit de un perisor fin numit lanugo, care va disparea cu putin timp inainte de nastere.

Omuletul tau are la sfarsitul saptamanii a 17-a 200 de grame si 19 cm. Pare lung si slab din cauza ca inca nu s-a format stratul de grasime de sub piele.

Tu: Te simti minunat! Daca esti la a doua sarcina, simti primele miscari ale puiului (daca esti la prima, trebuie sa astepti saptamana a 20-a). Miscarile sunt foarte fine la inceput, din ce in ce mai puternice pe masura ce sarcina avanseaza.

Uterul este cam cat un pepene galben, iar burtica creste de la o zi la alta. Maseaza-ti pielea cu crema hidratanta pentru a preveni mancarimile si vergeturile (din cauza intinderii continue a pielii). Libidoul este la inaltime, asa ca nu-ti ramane decat sa te bucuri!

In this article

Join the Conversation