Lush, aromele de toamna

331 0

Dark Angels

Demachiant de la Lush Fresh Handmade Cosmetics cu ulei de avocado, pudra de carbune si namol de Rhassoul. Pret: 34.80 lei/ 100g

Este un demachiant exfoliant pentru ten gras, un scrub minunat, negru, cu carbune, pentru a absorbi grasimea si a-ti darui o exfoliere eficienta. Contine ulei de avocado hranitor pentru a-ti catifela pielea, glicerina pentru hidratare, zahar brun usor exfoliant, namol de Rhasshoul anti-microbian, ulei din lemn de santal si de trandafir cu rol calmant. Este noul nostru favorit (chiar daca nu mai suntem asa de tineri). Trebuie putina atentie pentru a-l clati bine (si a curăta chiuveta dupa folosirea lui!).

Sugar babe

Exfoliant de corp, anticelulitic, cu ulei de nuca de cocos si ceara de albine.

Pret: 19.80 lei

Sugar Babe este un scrub exfoliant de corp ce lasa pielea moale si catifelata. Prin ingredientele sale- ulei de nuca de cocos este bogat in proteine si un bun emolient al pielii uscate si prin ceara de albine absoluta este un antiseptic natural ce va calma, proteja si inmuia pielea.

Vanilla puff

Pudra de corp cu faina de porumb, vanilie si iasomie.

Pret: 44.80 lei

Pudra de corp a aparut cam in acelasi timp in care au aparut si corsetele, probabil din cauza ca era imposibil sa iesi din baie si sa intri intr-un corset fara sa te acoperi cu o pudra fina, hidratanta si care sa intre foarte repede in piele. si acum Lush este in fruntea reluarii acestei idei (nu te obligam sa porti corset, dar nici nu te oprim daca vrei). Vanilla Puff este cea mai noua pudra a noastra. Are acelasi miros extraordinar al colectiei noastre cu vanilie, asa ca poti face o baie cu o Vanilla Fountain, sa te dai cu lotiunea hidratanta Vanilla Dee-Lite si apoi foloseste aceasta noua pudra pentru a te asorta.

Produsele Lush se pot gasi in magazinele :

Bucuresti:

  • Galeriile Mario Plaza – Calea Dorobantilor nr. 172
  • Centrul Comercial Orhideea – Splaiul Independentei nr. 210-210B

Brasov – Carrefour Brasov, Calea Bucuresti nr.107

Timisoara – Iulius Mall, Str. Demetriade nr.1

Cluj-Napoca – Iulius Mall, Str. Alex Vaida Voievod nr.53-55

precum si pe site-ul : www.lush.ro

In this article

Join the Conversation